AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-roboticke-vysavace.jpg

Najlepšie robotické vysávače

Chcete vedieť, aké sú najlepšie robotické vysávače posledného obdobia? Nestrácajte čas zdĺhavým hľadaním a porovnávaním na internete. Máme pre vás prehľad, ktorý vám aj s odôvodnením povie, aké sú najlepšie robotické vysávače roka 2023. Nájdete v ňom tie najlepšie robotické vysávače bez cenového stropu, najlepšie roboty strednej cenovej kategórie, ale aj lacné robotické vysávače, ktoré vás určite nesklamú.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_27.jpg

Čo je štandard Matter?

Nikdy ste nepočuli o Matter? V tom prípade ste si otvorili náš článok správne! Ide totiž o dlho očakávaný štandard, ktorý spája rôzne prvky inteligentnej domácnosti. Čo všetko dokáže a aké značky štandard Matter presadzujú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/airthings-view-plus.jpg

AirThings View Plus: Viete, čo dýchate? (RECENZIA)

Merač AirThings View Plus kontroluje kompletne kvalitu ovzdušia: Od pevných častíc vo vzduchu až po radón. A o všetkom vás informuje prostredníctvom mobilnej aplikácie! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-usetrit-energii.jpg

Ako ušetriť na elektrine?

Rozhodne ste v poslednej dobe zaznamenali značné zvýšenie cien za všetky druhy energií. Ako sa tomu brániť a ako ušetriť na elektrine? Znížte inteligentne svoju spotrebu! V nasledujúcom článku vám ukážeme, že sa dá šetriť investíciou do moderných spotrebičov a technológií, ktoré vám navyše značne zvýšia komfort a používateľský zážitok. Prečítajte si tento článok a získate mnoho rád pre čo najvyššiu úsporu energie v domácnosti.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahledovy-obrazek-Niceboy-ION-SmartKettle.jpeg

Rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle (RECENZIA)

Domácemu testovaniu sme podrobili inteligentnú rýchlovarnú kanvicu Niceboy ION SmartKettle, ktorú je možné ovládať na diaľku cez aplikáciu v mobilnom telefóne. Aké zaujímavé funkcie ponúkne? A oplatí sa do nej investovať? Prečítajte si v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-centralni-jednotku-nahled.jpg

Ako vybrať centrálnu jednotku pre inteligentnú domácnosť

Centrálne jednotky sú srdcom každej inteligentnej domácnosti. Na výber máte buď z tých štandardných, ktoré vyrábajú priamo výrobcovia zariadení pre inteligentnú domácnosť, alebo z radu hlasových asistentov, ktorí zapojenie do smart domácnosti taktiež umožňujú. Nastavenie svetiel, kúrenia, žalúzií a pod. tak môžete ovládať pohodlne hlasom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre-meteostanice-alza-nahled.jpg

Ako vybrať (inteligentnú) meteostanicu?

Domáca meteorologická stanica je užitočným pomocníkom – a to nemusíte byť ani fanúšikom sledovania a analyzovania počasia. Informácie o teplote, vlhkosti vzduchu, atmosférickom tlaku, ale aj predpoveď vývoja počasia sa môžu hodiť. Ako vybrať meteostanicu? A čo všetko dokáže smart meteostanica? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/technologie-home-connect-usnadni-zivot.jpg

Majte domácnosť jednoducho pod kontrolou pomocou aplikácie Home Connect

Pozvite do svojho domova najnovšie technológie a užívajte si inteligentnú domácnosť plnými dúškami. Práčka vás sama upozorní, keď dokončí pranie, chladnička vám navrhne recept podľa aktuálnych zásob a jedlo pripravované v rúre môžete skontrolovať napríklad aj počas prechádzky. Znie to ako sen? Vôbec nie, taká je realita so spotrebičmi z radu Bosch Home Connect. Objavte všetky výhody inteligentných domácich spotrebičov a užite si viac času pre seba.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/air-conditioning-nahled.jpg

Najlepšie klimatizácie 2021 (PREHĽAD)

Horúci letný vzduch v byte na pohode nepridá. Zbaví vás ho klimatizácia. Ako ale takú klimatizáciu, vhodnú do bytu, vybrať? V našom prehľade odpovieme nielen na túto základnú otázku, ale rovno pridáme deväť tipov na tie najlepšie mobilné klimatizácie, ktoré si môžete tento rok kúpiť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-nest-hub-2-nahled.jpg

Google Nest Hub 2: nová generácia inteligentného domáceho asistenta

Inteligentný hlasový asistent do domácnosti môže byť užitočný pre každého. Pomôže vám pripomenúť dôležité udalosti dňa, poskytne vám prehľad o správach a počasí, ako aj uhľovodíkové prvky vašej inteligentnej domácnosti. To je nové zariadenie Google Nest Hub 2. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-homepod-mini.jpg

Apple Homepod Mini: Inteligentný reprák do Apple-pozitívnej domácnosti! (RECENZIA)

Inteligentný reprák do Apple domácnosti? Prečo nie! Fajnová guľôčka s opletom toho zvládne viac, než sa zdá: Hlasová asistentka Siri vám pomôže so všetkými úlohami! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ovladani-telefonem-nahled.jpg

Toaleta či vibrátor. Telefónom možno ovládať takmer čokoľvek, má to ale vždy zmysel?

Vybrali sme pre vás tie najvýraznejšie prípady, keď sa inžinieri nechali uniesť a ovládanie prostredníctvom mobilného telefónu umožnili pri zariadeniach, kde je nadbytočné, ak nie priamo smiešne. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/SmartHome-preview.jpg

Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť

V ére inteligentných telefónov a internetu vecí nie je inteligentná domácnosť už dávno len výmyslom zo sci-fi alebo technolgickou hračkou. Do našich životov prirodzenou cestou prináša viac pohodlia a kontroly, ktoré idú ruka v ruke s úsporou financií aj energie. Na trhu však existuje široká ponuka produktov a komunikačných protokolov, čo môže laika zbytočne odradiť. Preto sa vám v našom sprievodcovi pokúsime objasniť základné pojmy a poradiť vám, na čo sa pri stavbe inteligentnej domácnosti zamerať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vocolinc-nahled.jpg

Smart domácnosť Vocolinc: Smart zásuvky, osvetlenie, ale aj čistička vzduchu! (PREDSTAVENIE)

Dnes si predstavíme produkty Vocolinc na inteligentnú domácnosť: Od zásuviek meracích spotrebu energie, cez inteligentné osvetlenia až po osviežovač a čističku vzduchu, ktoré možno ovládať telefónom! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre-vytapeni-nahled.jpg

Inteligentné termostaty a termostatické hlavice – ako vykurovať inteligentnú domácnosť?

Vykurovanie domácnosti so SMART pomocníkmi si rýchlo obľúbite. Inteligentný termostat a inteligentné termostatické hlavice vám pomôžu ušetriť a zároveň poskytnú ten najvyšší možný tepelný komfort. Ako funguje inteligentné vykurovanie? Ako inteligentne vykurovať s ústredným kúrením aj s vlastným kotlom? Čítajte v našom článku!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nedis-smarthome-nahled.jpg

Nedis Smarthome: Spoľahlivá inteligentná domácnosť! (PREDSTAVENIE)

Značka Nedis ponúka celý rad produktov do modernej inteligentnej domácnosti. Sú cenovo dostupné a ich inštalácia nie je zložitá. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-assistant-v-cestine.jpg

Google Assistant v slovenčine: ako to s ním je a kedy sa ho dočkáme v plnej podobe?

Google Assistant je jedným z inteligentných hlasových asistentov. Odpovie, na čo sa spýtate, a môže sa stať centrom vašej inteligentnej domácnosti. Ako to ale je so slovenčinou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre-detektory-nahled.jpg

Inteligentné detektory a senzory – ako zabezpečiť inteligentnú domácnosť?

Čo oči nevidia, to spoľahlivo postrážia inteligentné detektory a senzory. Zariadenia, ktoré sa starajú o bezpečnosť a zdravie aj v čase vašej neprítomnosti, by mali byť súčasťou každej inteligentnej domácnosti. Čo všetko tieto nenápadné prvky smart zabezpečenia dokážu? Dozviete sa v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/susicka-pradla-bosch.jpg

Najlepšie sušičky na bielizeň v roku 2020 (PREHĽAD)

Pokiaľ práve vyberáte sušičku na bielizeň, ale neviete si dať rady, tu ste na tej správnej adrese. V našom prehľade tých najlepších sušičiek, ktoré v roku 2020 môžete zaobstarať, sme pre vás pripravili celkom deväť modelov. Od tých lacnejších až po drahšie, ktoré sú špičkou vo svojom odbore. Navyše pridáme aj pár rád, ako si s výberom sušičky bielizne poradiť. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smart-chytra-dovolena-nahled.jpg

Ako si vďaka inteligentnej domácnosti užiť bezstarostnú dovolenku?

Kto sa nám postará o dom? S touto otázkou sa už pri plánovaní dovolenky nemusíte nikdy trápiť. Inteligentná domácnosť sa o seba totiž postará úplne sama. V našom článku sa dozviete, ako vyraziť na inteligentnú dovolenku! Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií