Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/marvels-spider-man-remastered-pc-key-art-nahled.jpg

Marvel's Spider-Man Remastered – Všetko, čo vieme

Séria Marvel's Spider-Man patrí medzi najúspešnejšie značky konzoly PlayStation a nie je tak divu, že aj Marvel's Spider-Man Remastered podľa vzoru iných PS exkluzivít vyšiel aj na PC. Okrem skvelej hrateľnosti a pútavého príbehu dostali majitelia stolných počítačov aj vylepšenú grafiku a celý dodatočný obsah. Všetko, čo o Marvel's Spider-Man Remastered potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-spider-man-2-cover-nahled.jpg

Marvel's Spider-Man 2 – Všetko, čo vieme

Akčná adventúra Marvel's Spider-Man z roku 2018 patrí medzi najlepšie komiksové hry a exkluzivity konzoly PlayStation zároveň, fanúšikovia tak druhý diel očakávali prakticky od konca záverečných titulkov. O dva roky neskôr dorazil spin-off Marvel's Spider-Man: Miles Morales, plnohodnotný druhý diel bol ale oznámený až v roku 2021 v rámci PlayStation Showcase. Ako sa bude Marvel's Spider-Man 2 hrať, kedy vyjde a ďalšie potrebné informácie nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-spider-man-miles-morales-recenze-key-art-nahled.jpg

Marvel's Spider-Man: Miles Morales (RECENZIA) – Pavúčie dobrodružstvo novej generácie

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales od štúdia Insomniac Games je výbornou akčnou adventúrou a PlayStation exkluzivitou, ktorá symbolicky uzatvára funkčné obdobie pozvoľna odchádzajúcej PS4 a zároveň štartuje éru nedávno vydanej PlayStation 5. Aký je však rozdiel medzi dvoma generačnými verziami jednej hry? Ide len o zanedbateľné odlišnosti, alebo sa dobrodružstvo pavúčieho muža stáva na next-gene úplne novým zážitkom? To sa dozviete v update našej pôvodnej recenzie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-spider-man-miles-morales-nahled_1.jpg

Marvel's Spider-Man: Miles Morales – záchrana Harlemu v prvej gameplay ukážke (NOVINKA)

Pavúčí muž (Marvel's Spider-Man) zožal v roku 2018 na PS4 ohromný úspech, nie je sa preto čomu čudovať, že tento superhrdina mieria aj na novú generáciu konzoly PlayStation, aj keď sa pod upnutým kostýmom tentoraz skrýva niekto iný. Po Peterovi Parkerovi preberá pavúčie opraty Miles Morales, mladík z Harlemu, ktorý je v superhrdinskej brandži pomerne nový. Vôbec prvá nezostrihaná ukážka gameplayu Marvel's Spider-Man: Miles Morales však ukazuje, že sa o seba vie postarať. Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií