Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/ori-and-the-will-of-the-wisps-recenze-cover-nahled.jpg

Ori and the Will of the Wisps (RECENZIA) – Záchranná výprava uprostred močiara

Čarovná skákačka Ori and the Blind Forest bola pred piatimi rokmi zjavením, ktoré chytilo za srdce každého milovníka žánru metroidvania. Zároveň sa ukázalo, že malý tím vývojárov dokáže vytvoriť kvalitnú hru, ktorá zaujme širšiu verejnosť. Preto všetci netrpezlivo očakávali pokračovanie Ori and the Will of the Wisps, ale museli vydržať dlhých päť rokov. Na otázky, ako sa za ten čas tajomný les zmenil a či sa z Ori stala dospelá svetluška, vám odpovie naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ori-and-the-blind-forest-ori-a-narem-nahled.jpg

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition (RECENZIA) – Skákačková nirvána

Keď príde na portovanie hier pre konzolu Nintendo Switch, ide v mnohých ohľadoch o odkladisko verzií, ktoré na ostatných platformách bežia a vyzerajú oveľa lepšie. Lenže ako je to s roztomilou skákačkou Ori and the Blind Forest prichádzajúcou na Switch rovno v definitívnej edícii? Môže sa stať, že práve táto verzia bude najlepšia zo všetkých? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ori-and-the-will-of-the-wisps-tga-trailer-cover-nahled.jpg

Vieme, kedy vyjde Ori and the Will of the Wisps (NOVINKY)

Prezentácia Microsoftu priniesla desiatky hier, ale plošinoviek veľa nebolo. Napriek tomu sa fanúšikovia tohto žánru nemohli dočkať, či sa na obrazovke objaví bielo svietiace zvieratko, ktoré si zamilovali hráči po celom svete. Dlho sa špekulovalo o tom, kedy Ori and the Will of the Wisps vyjde, a konečne poznáme presný dátum, ktorý nájdete v našej novinke spolu s ďalšími zaujímavými detailmi. Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií