AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/wonder-woman-logo.jpg

Wonder Woman (hra): dátum vydania, príbeh a ďalšie info

Superhrdinka Wonder Woman z komiksovej stajne DC sa dočká vlastnej sólovej videohry, ktorej vývoj si vzalo na starosť americké štúdio Monolith Productions. To má za sebou pekný rad podarených titulov, akým spôsobom ale uchopí príbeh slávnej amazonskej bojovníčky, čo od hry môžeme čakať a kedy si ju pravdepodobne zahráme, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/middle-earth-shadow-of-war-blade-of-galadriel-logosmall.jpg

Middle-Earth: Shadow of War – Blade of Galadriel (RECENZIA) – elfská dýka dobre reže

Prvé príbehové rozšírenie akčného RPG Middle-earth: Shadow of War prináša zbrusu novú hrateľnosť, postavu elfskej bojovníčky Eltariel a jej vlastnú dejovú líniu. Čo nové na nás čaká v tomto platenom DLC štúdia Monolith, sa dozviete v našej recenzii. Stojí za to znova navštíviť nebezpečný Mordor?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/middle-earth-shadow-of-war-logosmall.jpg

Middle-earth: Shadow of War – výlet do Mordoru po druhé (RECENZIA)

Middle-earth: Shadow of War priamo nadväzuje na úspešnú fantasy akčnú hru Shadow of Mordor. Nový prírastok do série od vývojárov z Monolith Productions síce nič zásadne nové neprináša, no všetky doterajšie elementy aspoň ľahko vylepšuje. Preslávený Nemesis systém je ale späť a v ešte lepšej forme ako predtým. Hra vyšla 10. októbra 2017 na PC, PS4 a Xbox One.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií