AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/mortal-kombat-1-info-cover-nahled.jpg

Mortal Kombat 1 – Všetko, čo vieme

Séria Mortal Kombat sa zapísala do dejín počítačového hrania predovšetkým kvôli svojej nekompromisnej brutalite, pretože počas súbojov sa na obrazovke objavujú hektolitre krvi a poškodenie telesnej schránky bojovníkov snáď vo všetkých možných ohľadoch. Teraz sa blíži reštart série Mortal Kombat 1 (predtým neoficiálne označovaný ako Mortal Kombat 12) nadväzujúci na dlhoročnú tradíciu. Čo všetko o ňom vieme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mortal-kombat-2-logo.jpg

Mortal Kombat 2 (film, INFO) – príbeh, obsadenie, premiéra v SR atď.

Mortal Kombat z roku 2021 nebol nijako prelomovou adaptáciou slávnej videohernej série, išlo ale o celkom prijateľnú akčnú jednohubku s určitým potenciálom do budúcnosti, ktorá navyše s tržbami skončila v čiernych číslach. Štúdium New Line teda netrvalo príliš dlho a posvätilo pokračovanie, o ktorom si v našom článku môžete prečítať všetky zatiaľ dostupné informácie.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií