AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nuk-magic-cup.jpg

Testované mamičkami: hrnček NUK Magic Cup

Je vaše dieťatko na pitie z fľaše s cumlíkom už veľké, ale pohárik si mu do ruky ešte netrúfate dať? Potom by vás mohol rovnako ako mňa zaujať kúzelný hrnček od Nuku, ktorý sľubuje menej mokrých tričiek pri učení, ako sa napiť z hrnčeka. Ako NUK Magic Cup obstál pri mojom testovaní? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nuk-kartacky-masazni-zubni.jpg

Testované mamičkami: NUK Zubná kefka a Masážna kefka

Kým bábätku zúbky nerastú, každá mamička má pocit, že sa zaobíde bez rôznych pomôcok uľahčujúcich ich rast. Akonáhle sa ale prvý zúbok ozve a máte za sebou prvú bezsennú noc, je to jasné. Aj ja som po prvej preplakanej noci nášho bábätka prechádzala internet a hľadala čokoľvek, čo by nášmu chlapčekovi aj nám pomohlo prečkať toto obdobie v relatívnom pokoji. Mimo rôznych hryzatiek, olejčekov a gélov som narazila tiež na zubné kefky Nuk. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nuk-magic-cup-nahled-.jpg

Testované mamičkami: tréningový hrnček NUK Magic Cup

Ako naučiť dcéru, ktorá je zvyknutá najmä na slamku, piť z normálneho hrnčeka alebo pohára? Priznám sa, že prezliekanie a vytieranie po každom napití sa mi absolvovať nechce, takže s radosťou vyskúšam ďalší z detských hrnčekov. Tréningový hrnček NUK Magic Cup by mal byť úplne netečúci a navyše je vzhľadovo vydarený. Ako som s ním spokojná? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nuk-easy-learning-pribor-nahled.jpg

Testované mamičkami: NUK Easy Learning detský príbor

Vyskúšali sme pre vás príbor Easy Learning od značky NUK. Skladá sa z lyžičky a vidličky, ktoré sú určené pre deti od 8 mesiacov. Uľahčujú dieťaťu prechod od kašovitej stravy k pevnejšej. Rukoväte sú ergonomicky tvarované a opatrené výstupkami, vďaka ktorým sa dieťaťu ľahko drží v rukách. A ako sa príbor NUK Easy Learning osvedčil pri našom testovaní? Dozviete sa v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zubnikartaceknuk.jpg

Testované mamičkami: zubná kefka NUK

Deťom by sa zúbky mali čistiť už od prerezania prvého zuba. Najprv je vhodné používať navlhčenú žinku, s pribúdajúcim počtom zúbkov je ale potrebné prejsť na zubnú kefku pre najmenších. Tá musí byť jemná, šetrná a ideálne aj bezpečná. Práve takú ponúka aj obľúbená značka NUK a ja som ju neváhala vyskúšať. Zaujíma vás, ako som s ňou bola spokojná? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nuk3_1.jpg

Testované mamičkami: dojčenská fľaštička NUK Nature Sense

Lucka vyskúšala už rôzne značky dojčenských fľaštičiek, ale žiadna sa jej pri prechode z dojčenia na pitie z fľaše neosvedčila. Jej dcérka sa nie a nie prisať a začať piť. Až narazila na fľaštičku NUK Nature Sense, ktorá ponúka inovatívne riešenie cumlíka. Podarilo sa dcérke prvýkrát napiť, alebo bola fľaštička len ďalším sklamaním? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_4.jpg

Testované mamičkami: NUK parný sterilizátor elektrický Vario Express

Rýchly, jednoduchý a praktický. Je to v prípade elektrického parného sterilizátora NUK Vario Express skutočne tak? Prečítajte si, ako sa mi so sterilizátorom detských cumlíkov, fľaštičiek a hračiek pracovalo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nuk-svacinovy-box_1_1.jpg

Testované mamičkami: desiatový box NUK Easy Learning

Desiatový box NUK predstavuje ideálne riešenie do kočíka a do auta. Je vybavený držiakmi na ľahké držanie a silikónovými úchytkami, vďaka ktorým sa desiata nevysype ani keď ho otočíte hore dnom. Ako som s ním bola spokojná? Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií