AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/the-walking-dead-saints-and-sinners-recenze-cover-nahled.jpg

The Walking Dead: Saints & Sinners (RECENZIA) – Zatopeným mestom v rytme jazzu

Keď v októbri 2003 priniesol Robert Kirkman na pulty obchodov svoj prvý zošit The Walking Dead, možno ani netušil, aká senzácia sa z jeho komiksu v priebehu niekoľkých rokov stane. Do dnešného dňa už bolo vydaných 193 dielov, ktoré v češtine vyšli pod názvom Živí mrtví v tridsiatich zväzkoch, a od roku 2010 beží adaptácia v podobe televízneho seriálu, čo pritiahlo pozornosť tiež herných štúdií. V súčasnosti je najaktuálnejší VR titul Saints & Sinners od Skydance Interactive, na ktorý sa pozrieme v dnešnej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Oculus-Rift-S-main.jpg

Oculus Rift S (RECENZIA) – najvýhodnejšie virtuálne okuliare na trhu?

Nadštandardné rozlíšenie obrazu, citeľne vyšší komfort, famózne ovládače, tracking bez externých senzorov aj lákavá cenovka. To je Oculus Rift, aktuálne snáď najvýhodnejšia vstupenka do sveta virtuálnej reality. Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií