Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/persona-5-strikers-logo.jpg

Persona 5 Strikers (DOJMY Z HRANIA) – Phantom Thieves sú späť v akcii

Persona 5 zaznamenala vo svete obrovský úspech. Obsahovala ťahový systém typický na mnohé JRPG, dodala chytľavý príbeh, skvelé postavy, do ktorých ste sa chtiac nechtiac zamilovali a zanechala svoj odtlačok, ktorý sa neskôr snažili napodobniť aj iné hry. Strikers (v Japonsku známe pod menom Scramble) je fascinujúci z dvoch dôvodov – funguje ako sequel k pôvodnej Person 5 a zároveň ide aj o spinoff. My sme dostali možnosť stráviť s Persona 5 Strikers čas a prejsť si celý prvý dungeon a podeliť sa s vami o naše prvé dojmy.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/persona-5-royal-recenze-nahled1.jpg

Persona 5 Royal – Skvelé japonské RPG v kráľovskom balení a kvalite (RECENZIA)

Tradícia série Persona siaha až do roku 1996, kedy pod taktovkou štúdia Atlus vyšiel jej prvý diel s názvom Revelations: Persona. Po 24 rokoch tu máme vylepšené piate pokračovanie tohto JRPG s názvom Persona 5 Royal (pôvodná verzia Persony 5 prvýkrát vyšla v roku 2016) ponúkajúce lepšiu grafiku a tiež nový obsah. To, či nás RPG z krajiny vychádzajúceho slnka s partičkou tínedžerov bažiacich po spravodlivosti v hlavnej úlohe zaujalo, sa dočítate v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií