AD 1. týden květen AD 1. týden květen

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/kontejner-baterie-nahled.jpg

Kontajner na batérie alebo ako na triedenie elektroodpadu

Kam vhodiť papier, sklo či plast, je jasné. Pokiaľ ale máme po ruke niečo väčšie ako televízor, alebo napríklad batérie, môže už byť zložitejšie zbaviť sa ich. Pritom sa ale stačí iba rozhliadnuť okolo seba. Vhodné miesto možno nie je vôbec ďaleko. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/carousel-1-item-5-mobile.jpg

Spoločnosť HP to s ochranou životného prostredia myslí vážne

Viete, že používaním originálneho spotrebného materiálu prispievate k zlepšeniu životného prostredia? Spoločnosť HP vyvinula jednoduchý recyklačný program na tieto účely. Buďte jeho súčasťou a prispejte k ochrane planéty aj vy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/waste-232.jpg

Zero-waste v domácnosti

Ľudstvo produkuje obrovské množstvo odpadu, čo má devastujúci vplyv na životné prostredie. Ako môže každý z nás prispieť k ochrane našej planéty? Riešením je koncept zero-waste domácnosti, teda život len ??s minimálnou produkciou odpadu. A nie je to tak ťažké, ako by sa mohlo zdať. Chcete vedieť, ako môžete aj vy prispieť k ochrane životného prostredia? Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií