Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/evga-rtx-3050-xc-gaming-8g-nahled.jpg

EVGA GeForce RTX 3050 XC GAMING 8G (RECENZIA A TESTY)

Obzeráte sa po nejakom upgrade grafickej karty do svojho staršieho PC bez toho, aby ste pri tom museli meniť aj svoju menšiu počítačovú skriňu či nejako posilňovať zdroj napájania? Možno by vás mohla zaujať grafická karta EVGA GeForce RTX 3050 XC GAMING 8G, ktorú sme pre vás dnes na Alza.sk dôkladne otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-3050-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 3050

Ak sa vám páči výkon grafických kariet NVIDIA GeForce RTX 3050 a plánujete si jednu aj zaobstarať do svojho herného PC, potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si potom budete môcť urobiť prehľadný obrázok o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-dual-rtx-3050-o8g-nahled.jpg

Asus DUAL GeForce RTX 3050 O8G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste menej náročným či len príležitostným hráčom počítačových hier, ktorý do hernej grafickej karty nemieni príliš investovať, grafické karty GeForce RTX 3050 by pre vás mohli byť tou správnou voľbou. Jednou takou je aj grafická karta Asus DUAL GeForce RTX 3050 O8G, ktorú sme pre vás na Alza.sk nezabudli tiež dôkladne otestovať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rtx-3050-aero-itx-8g-nahled.jpg

MSI GeForce RTX 3050 AERO ITX 8G (RECENZIA A TESTY)

Staviate si doma počítač za účelom vytvorenia multimediálneho centra zábavy s možnosťou príležitostného hrania moderných počítačových hier a zháňate doň aj nejakú kompaktnú hernú grafickú kartu, ktorá by sa vám zmestila do počítačovej skrine formátu ITX? Ak áno, potom by vás mohla zaujať naša recenzia grafickej karty MSI GeForce RTX 3050 AERO ITX 8G, ktorú sme špeciálne pre vás otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-3050-ghost-oc-8g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 3050 GHOST OC 8G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste fanúšikovia grafických kariet spoločnosti GAINWARD, potom vedzte, že aj v ponuke tejto taiwanskej spoločnosti môžete nájsť najnovšie grafické karty GeForce RTX 3050. Jednou z nich je napríklad grafická karta Gainward GeForce RTX 3050 GHOST OC 8G, ktorú sme pre vás na Alza.sk dôkladne otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rtx-3050-eagle-8g-nahled.jpg

Gigabyte GeForce RTX 3050 EAGLE 8G (RECENZIA A TESTY)

Pokiaľ nie ste príliš náročným hráčom počítačových hier a zháňate novú grafickú kartu za dobrý peniaz, určite by vás mohla zaujať grafická karta Gigabyte GeForce RTX 3050 EAGLE 8G. Práve tá totiž patrí k cenovo dostupnejším grafickým kartám GeForce RTX 3050, a my sme ju preto pre vás dnes taktiež dôkladne otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-strix-rtx-3050-o8g-gaming-nahled.jpg

Asus STRIX GeForce RTX 3050 O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Chcete sa dozvedieť, akým výkonom a prevádzkovými vlastnosťami disponujú najnovšie grafické karty GeForce RTX 3050 spoločnosti NVIDIA? Potom tu pre vás máme recenziu grafickej karty Asus STRIX GeForce RTX 3050 O8G, v ktorej sme pre vás všetko dôkladne otestovali! Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií