AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/msi-rtx-3070-ti-suprim-x-8g-nahled.jpg

MSI GeForce RTX 3070 Ti SUPRIM X 8G (RECENZIA A TESTY)

Najvyšší rad grafických kariet v ponuke taiwanskej spoločnosti MSI nesie označenie SUPRIM a my si dnes jednu takú fajnovku otestujeme. V dnešnej recenzii si totiž predstavíme grafickú kartu MSI GeForce RTX 3070 Ti SUPRIM X 8G a dôkladne sa jej pozrieme na zúbok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rtx-3070-ti-gaming-oc-8g-nahled.jpg

Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8G (RECENZIA A TESTY)

Jedným z najnovších prírastkov veľmi populárnej hernej série grafických kariet GAMING spoločnosti GIGABYTE je grafická karta GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8G, ktorú sme pre vás na Alza.sk samozrejme nezabudli tiež dôkladne otestovať! Ako teda táto grafická karta dopadla v našich testoch? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rtx-3070-ti-vision-oc-8g-nahled.jpg

Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti VISION OC 8G (RECENZIA A TESTY)

Ďalšou bielou „dizajnovkou“, ktorá by sa mohla hodiť všetkým tým, ktorí si svoj počítač radi halia do svetlých farieb, a ktorú sme pre vás na Alza.sk tiež dôkladne otestovali, je grafická karta Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti VISION OC 8G. Ako teda tento VISION dopadol v našich testoch? Však posúďte sami. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-3070-ti-phoenix-8g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix 8G (RECENZIA A TESTY)

Základným a zatiaľ tiež jediným modelom GeForce RTX 3070 Ti v ponuke spoločnosti GAINWARD je grafická karta Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix 8G. Jej obstarávacia cena by sa mala pohybovať na úrovni odporúčanej (MSRP) ceny pre grafické karty GeForce RTX 3070 Ti. A pretože práve obstarávacia cena tejto grafickej karty by mohla osloviť nejedného potenciálneho záujemcu o novú grafickú kartu, na Alza.sk sme ju pre vás riadne otestovali! Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií