AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-graficke-karty-rx-6600-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty Radeon RX 6600

Je vám výkon grafických kariet AMD Radeon RX 6600 sympatický a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Koniec-koncov, vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť aj vy urobiť prehľadný obraz o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-dual-rx-6600-8g-nahled.jpg

Asus DUAL Radeon RX 6600 8G (RECENZIA A TESTY)

Premýšľate o šikovnom upgrade grafickej karty vášho existujúceho počítača bez nutnosti zhotovovania ďalších a výkonnejších nadväzujúcich komponentov, ako je napríklad výkonnejší zdroj či väčšia počítačová skriňa? Jedným z možných riešení by mohla byť grafická karta Asus DUAL Radeon RX 6600 8G, ktorá disponuje nielen kompaktnými rozmermi, ale aj nízkou spotrebou. Však posúďte sami, my sme ju totiž pre vás na Alza.sk dôkladne otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rx-6600-eagle-8g-nahled.jpg

Gigabyte Radeon RX 6600 EAGLE 8G (RECENZIA A TESTY)

Tým najnovším prírastkom do rodiny grafických kariet generácie rDNA 2.0 spoločnosti AMD je grafická karta Radeon RX 6600. A pretože embargo na informácie okolo týchto najnovších grafických kariet práve skončilo, môžeme vám dnes predstaviť grafickú kartu Gigabyte Radeon RX 6600 EAGLE 8G. Aký je jej výkon a prevádzkové vlastnosti? Však posúďte sami! Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií