AD květen univerzal Effaclar

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/xfx-rx-6600-xt-speedster-swft-210-core-8g-nahled.jpg

XFX Radeon RX 6600 XT Speedster SWFT 210 Core (RECENZIA A TESTY)

Ak ste priaznivcom grafických kariet spoločnosti AMD, potom by vám určite nemala uniknúť ponuka americkej spoločnosti XFX, v ktorej môžete nájsť kompletné portfólio Radeonov. Grafická karta XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 Core patrí práve do ponuky tejto spoločnosti a je určená najmä všetkým stredne náročným hráčom. A ako to už na Alza.sk býva, my sme ju pre vás nezabudli tiež dôkladne otestovať. Ako teda dopadla v našich testoch? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-6600-xt-8g-nahled.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6600 XT 8G (RECENZIA A TESTY)

Akým výkonom a prevádzkovými vlastnosťami disponujú najnovšie vydané grafické karty Radeon RX 6600 XT spoločnosti AMD? Tak o tom sa môžete presvedčiť sami práve v tejto recenzii, v ktorej sme pre vás dôkladne otestovali grafickú kartu Sapphire NITRO+ RX 6600 XT 8G. Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií