MS hokej Effaclar

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-galaxy-xcover7-nahled.jpg

Odolný parťák do nepohody. Nový Samsung Galaxy Xcover7 chce zaujať vysokou odolnosťou

Samsung prichádza s novým odolným telefónom, Samsung Galaxy XCover7. Má toho vydržať veľa, pričom okrem certifikácie IP68 pridáva aj armádnu odolnosť. Poradiť by si teda mal s vodou, prachom, ale aj ďalšími nepriaznivými vplyvmi. Čo všetko prináša? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s21-nahled_2.jpg

Čo prinesie nový Samsung Galaxy S21? (PRVÉ DOJMY)

Zahájenie predaja Samsung Galaxy S21 sa blíži - a my sme dostali dva kusy v predstihu do ruky, takže vám ich ukážeme, nech viete, na čo sa môžete tešiť! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-nahled.jpg

Nové Xboxy sa blížia, koncept priehľadného telefónu od Samsungu, Moto Razr 5G a ďalšie! (NOVINKA)

Nové Xboxy sa blížia - nielen očakávaný Xbox ale aj Xbox Series S. Pozrieme sa aj na koncept úplne priehľadného telefónu Samsung a tiež na nové ohybné „véčko“ Motorola Razr 5G! Read more »
P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info