AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-xbox-series-xs-hry-halo-infinite-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox Series X/S: TOP 30

Na Series X/S si môžete zahrať niekoľko tisíc hier vďaka neustále vychádzajúcim novým titulom, ale aj spätnej kompatibilite naprieč všetkými predchádzajúcimi Xbox konzolami. Zorientovať sa v takom množstve hier ale nie je jednoduché, preto sme pre vás pripravili zoznam najlepších hier pre konzoly Xbox Series X a Series S, ktorý priebežne aktualizujeme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-of-x-one-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox One: TOP 30

Za viac ako osem rokov svojho života sa Xbox One stal domovom radu vynikajúcich titulov, ktoré by ste si ako majitelia tejto konzoly nemali nechať ujsť. Ale aké z tých takmer 3 000 hier, ktoré na Xbox One vyšli, naozaj stoja za vašu pozornosť? V našom zozname nájdete tie najlepšie Xbox One hry súčasnosti naprieč všetkými žánrami, pri ktorých sa môžete vždy spoľahnúť na to, že ak si ich kúpite, neurobíte chybu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-game-pass-halo-ori-forza-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox a PC Game Pass: TOP 30

U tak širokého spektra herných titulov, ktoré ponúka služba Game Pass, môže byť hľadanie ďalšej obľúbenej hry celkom oriešok, a preto vám prinášame náš pravidelne aktualizovaný zoznam najlepších hier v Game Passe.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baldurs-gate-3-cover-nahled_1.jpg

Kooperatívne hry pre dvoch a viacerých hráčov na PC, PS, Xbox a Switch: Top 30

V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete výber 30 hier najrôznejších žánrov, ktoré majú okrem vysokej kvality spoločné jedno – predstavujú ideálnu voľbu, ak už vás nudí hranie sólo a chcete sa zabaviť s priateľmi.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-x019-londýn-nahled.jpg

Xbox X019 – Microsoft ukázal mnoho hier, zaujať ale príliš nedokázal

Žiadne veľké prekvapenie sa nakoniec nekonalo. Hier predstavil Microsoft požehnane, ale minimálne z tých novo oznámených sme skôr sklamaní. Najviac nakoniec žiarila služba Game Pass, ktorá sa môže tešiť na prísun veľmi zaujímavých hier, rovnako ako streamovacia služba xCloud. Tá sa dokonca stane súčasťou predplatného Xbox Game Pass Ultimate. A sľubované Age of Empires IV? Pár sekúnd sme z hry videli, ale takisto nešlo o nič, z čoho by sme skákali radosťou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sea-of-thieves-thumbnail-nahled.jpg

Sea of Thieves (RECENZIA) – Otestovali sme verziu pre Xbox One a cross-platform multiplayer

Dlho očakávaná pirátska online akcia Sea of Thieves je v ostrej prevádzke už niekoľko dní a vonku už je aj niekoľko recenzií, vrátane tej našej. Po PC verzii sme si osobité dielko od legendárneho vývojárskeho štúdia Rare vyskúšali aj na Xbox One. V dnešnej novinke sa dozviete, ako vyzerá hra na konzole a ako funguje hranie naprieč oboma platformami.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií