PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/cestiny-do-her-gta-fallout-mass-effect-nahled-2020-compr.jpg

Češtiny do hier (ŠPECIÁL): Najpopulárnejšie herné preklady

Češtiny do hier sú u nás veľmi vďačnou témou, a platí to najmä o neoficiálnych prekladoch, ktoré vznikajú vďaka občas doslova heroickej snahe hernej komunity. Rozsiahle, ukecané akčné adventúry, RPG alebo stratégie si chceme užiť ak už nie v slovenskom, tak českom jazyku aj v prípadoch, keď sa vydavatelia hier z najrôznejších dôvodov rozhodnú oficiálnu českú lokalizáciu vypustiť. Nasledujúce riadky vám predstavia sedmičku z najväčších či najpopulárnejších komunitných prekladov, ktoré vznikli v posledných niekoľkých rokoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/shadow-of-the-tomb-raider-recenze-2.jpg

Shadow of the Tomb Raider (TESTY) – Výkony grafických kariet AMD a NVIDIA

Viete, ako sa darí grafickým kartám spoločností AMD a NVIDIA v najnovšom dieli o Lare Croft v počítačovej hre Shadow of the Tomb Raider? My sme to otestovali a samozrejme sa o výsledky meraní s vami tiež podelíme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sottr-malynahled.jpg

Shadow of the Tomb Raider (ANALÝZA) – Test vplyvu nastavenia detailov na výkon

Otestovali sme pre vás hru Shadow of the Tomb Raider. V článku sa dozviete, ako jednotlivé detaily ovplyvnia výkon a kvalitu obrazu. Vďaka tomu si môžete hru nastaviť s čo najmenšími kompromismi a vychutnať si ju v maximálnych možných detailoch. Ako už tradične sa ale tiež pozrieme na rozdiel medzi AMD a NVIDIA grafickou kartou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/shadow-of-the-tomb-raider-thumbnail-nahled.jpeg

Shadow of the Tomb Raider (RECENZIA) – Lara Croft uzatvára modernú trilógiu

Lara Croft sa vracia a s ňou aj populárna videoherná série. Shadow of the Tomb Raider vychádza 14. 9. 2018 na platformy PC, PS4 a Xbox. Čo všetko nám slávna archeologička vo svojom najnovšom dobrodružstve predvedie nové a čo sa naopak príliš nezmenilo, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií