Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/xiaomi-smart-band-7-pro.jpg

Xiaomi Smart Band 7 Pro: Čo prináša Pro verzia obľúbeného športtestera? (RECENZIA)

Xiaomi prináša novú Pro verziu obľúbeného športtestera: Xiaomi Smart Band 7 Pro. Aké má nové funkcie, čo zvládne a čo ponúka? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-m-band-6-nahled.jpg

Xiaomi Mi Band 6: Inteligentný športtester za babku! (RECENZIA)

Moderné inteligentné náramky použijete nielen na sledovanie aktivity a kvality spánku, ale vďaka notifikáciám fungujú trochu ako smart hodinky. Nízka cena, dlhá výdrž, veľa funkcií - čo všetko prinášajú Xiaomi Mi Band 6? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/3-typy-sportovcu-nahled.jpg

3 typy športovcov: Nepoznáte náhodou niekoho z nich?

Šport je dôležitou súčasťou našich životov a ako taký priťahuje aj niektoré zvláštne typy ľudí. Šport a starostlivosť o fyzickú kondíciu preklápajú do sebastrednej honby za výsledkami a oslňovaním ostatných. Vybrali sme pre vás tri osobitné typy športovcov. Nepoznáte náhodou niektorého z nich? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/galaxy-fit2-nahled.jpg

Samsung Galaxy Fit2: Lepší športtester, než si myslíte! (RECENZIA)

Chceli ste ho - teda ich! Prinášame vám recenziu na športtester Samsung Galaxy Fit2 - je taký, aký ste ho čakali? To vám vysvetlí Peter! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/AMAZFIT smart watch 2 (Nexo)_uvod.jpg

Huami Amazfit Verge 2 (NOVINKA) – perfektný dizajn, eSIM a EKG

Amazfit Verge 2, Smart Watch 2, Nexo. Či už preferujete ktorýkoľvek z existujúcich názvov, tieto smart hodinky by vašej pozornosti rozhodne uniknúť nemali. Popri mimoriadnom dizajne totiž ponúkajú telefónne hovory prostredníctvom eSIM, meranie EKG aj priaznivú cenu. Nalákajú nakoniec aj vás? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/0078569f-ae91-4503-9ff8-c5eb09a1c06c.jpg

Polar Vantage: Prémiové športové hodinky

Čo môžu ponúknuť športtestery značky Polar? Prémiový rad Vantage zaujme nielen svojím špičkovým dizajnom, ale aj detailným meraním aktivít a analýzou výsledkov. Čo všetko dokážu? A oplatí sa priplatiť si za drahšiu verziu Polar Vantage V (HR)? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sportovni-hodinky-suunto-9-g1-nahled.jpg

Suunto 9 a Suunto 9 Baro – Športtestery s extrémnou výdržou batérie

Suunto 9 a Suunto 9 Baro sú športtestery s jednoduchým a nenápadným dizajnom. Funkčnosťou ale prekonajú hociktoré konkurenčné modely. Čo všetko ponúkajú a koho svojou bohatou výbavou uspokoja? To sa dozviete v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/garmin-645-nahled.jpg

Hodinky pre bežcov? Garmin Forerunner 645 patria k tým najlepším

Chcete absolvovať svoj prvý maratón? Alebo snáď posunúť svoje osobné bežecké maximum? Máme pre vás novinku spoločnosti Garmin, ktorá vám pomôže dosahovať vytýčené ciele. Čím sa športové hodinky Garmin Forerunner 645 odlišujú od konkurencie a prečo sú medzi bežcami hodinky od Garminu tak obľúbené? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/behani-ses.jpg

Tepová frekvencia pre efektívny tréning a spaľovanie

Či už chcete schudnúť, alebo posilniť, bez dodržiavania optimálneho rozmedzia tepovej frekvencie sa vám to podarí len ťažko. Prečo je dobré merať tepovú frekvenciu? A aká hodnota je vhodná práve pre vás? To sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/garmin-descent-mk1-nahled.jpg

Prvé inteligentné hodinky pre potápačov, Garmin Descent Mk1

Prvé potápačské hodinky Garmin Descent Mk1 sú úplne neprekonateľným pomocníkom pre bezpečné ponory pod hladinou. Od ostatných športových hodiniek sa odlišujú hneď v niekoľkých kľúčových vlastnostiach. O ktoré ide? A ako vlastne určujú polohu pod hladinou?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/garmin-vivoactive-3-nahled.jpg

Multišportové hodinky Garmin vívoactive 3

V meraní tréningových a fitness aktivít má spoločnosť Garmin už dlhoročné skúsenosti. Športtester vívoactive 3 vyniká skvelým pomerom ceny a výkonu. Kedy príde nová rada na trh, koľko bude stáť a čím sa líši od staršej generácie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bezci-na-silnici_1.jpg

Ako správne behať

Behanie je nielen súčasným športovým trendom, ale aj skvelou, finančne nenáročnou príležitosťou na posilnenie duševnej aj telesnej kondície, príjemným bonusom môže byť aj nejaké to zhodené kilo. Ak sa chcete tiež zaradiť do rodiny bežcov, mali by ste vybehnúť pripravení. Po prečítaní nášho článku budete dobre vybavení základnými informáciami o tom, ako správne behať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Suunto-Spartan-Sport-Wirst-HR-nahled.jpg

Suunto Spartan Sport Wrist HR (RECENZIA)

Do stále sa rozširujúcej ponuky športtesterov len nedávno pribudol model Spartan Sport Wirst HR od fínskeho výrobcu Suunto. Otestovali sme ich na niekoľkých z viac ako 80 aktivít, ktoré tieto športové hodinky zvládnu merať. Ako funguje zabudovaná GPS, synchronizácia s mobilom a aká je výdrž batérie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Garmin-vivoSmart-Optic-HR-nahled.jpg

Fitness náramok Garmin vívoSmart Optic s GPS (RECENZIA)

Otestovali sme pre vás fitness náramok Garmin vívoSmart Optic. V recenzii sa dozviete podrobné informácie o jeho funkciách aj pridruženej aplikácii Garmin Connect. Skúšali sme ho celý mesiac – zaujíma vás, či v teste uspel? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Polar M450 HR hrudni pas.jpg

Polar M450 HR, cyklocomputer a športtester v jednom

Dnes si predstavíme cyklokomputer Polar M450 HR. Ten v sebe integruje celé množstvo užitočných funkcií, vďaka ktorým máte neustály prehľad o svojej polohe, rýchlosti, prejdenej vzdialenosti a trase. Z nazbieraných dát navyše dokáže M450 vypočítať podrobné štatistiky. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií