BOOST JBL BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/brezen-na-zahrade.jpg

Záhradný kalendár: Marec na záhrade

Prvý jarný mesiac marec so sebou prináša celý rad činností, ktoré je potrebné urobiť, aby vaša záhrada len kvitla. Oplatí sa venovať pozornosť ovocným stromom, okrasným drevinám aj trávniku. V marci je už čas aj na výsev zeleniny, úpravu živého plota alebo výsadbu ruží. Čo všetko je vhodné v tomto mesiaci na záhrade urobiť? Pripravili sme pre vás niekoľko užitočných tipov.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zahradkari-nahled.jpg

4 typy záhradkárov: Ktorý z nich ste vy?

Záhradníčenie patrí k tým najobľúbenejším záľubám. Niekto si pestuje kvety za oknom, iný sa stará o rozľahlý sad ovocných stromov. Aj vďaka širokému rozšíreniu tohto hobby sa medzi záhradkári nájde pár celkom zaujímavých typov ľudí. Predstavíme si štyri najzaujímavejšie. Nepoznáte ich náhodou zo svojho okolia? Read more »
P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info