AP+ slevy v app AP+ slevy

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GettyImages-477515135.jpg

Ako vybrať cestovný kufor?

Kufor je ako cestovný partner. Dokáže byť perfektným spoločníkom na cestách, ale aj pokaziť celú dovolenku. Ak si plánujete cestovanie užiť, vyberte si kufor podľa nášho sprievodcu. Poradíme vám, aká batožina bude perfektne vyhovovať vašim potrebám. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/yale-tsa-banner-232.jpg

Zámky na kufor YALE spĺňajú certifikáciu TSA

Na letisku nie je žiadnou výnimkou, keď pracovníci letiskovej kontroly podrobujú kufre cestujúcich podrobnej kontrole. A ak máte nesprávne vybraný zámok, kontrola je prinútená ho zničiť, čo v mnohých prípadoch znamená aj zničenie samotného kufra. Toto riziko zásadne znižujú zámky s certifikáciou TSA. Tie môžu poverené osoby otvoriť bez ich poškodenia či poškodenia batožiny. Prečo je dobré staviť na kvalitu TSA zámkov YALE? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/samsonite-nahled.jpg

Z tašiek a batohov značky Samsonite si vyberie každý

Práve ste si u nás kúpili nový prenosný počítač a máte v pláne s ním pravidelne cestovať? Potom budete potrebovať kvalitnú tašku alebo batoh. Máme pre vás prehľad aktuálnej ponuky spoločnosti Samsonite. Viete napríklad, že vaša taška na notebook môže ladiť aj s cestovnou batožinou? A na koľko taká výbava vyjde? Read more »
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info