AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/detske-prikrmy.jpg

Testované mamičkami: detské príkrmy Sunárek

S malým často cestujeme. Preto sme hľadali desiatu, ktorá by nezabrala príliš veľa miesta, nebola v skle a syn sa z nej nakŕmil sám. Kamarátka mi odporučila detské príkrmy Sunárek s mäsom a so zeleninou. Ako mu kapsičky chutia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sunarek-kasicka-cerealni-nahled.jpg

Testované mamičkami: Sunárek kašička s cereáliami

Moja dcéra prvýkrát ochutnala kašu v kapsičke. Že sa okrem ovocných príkrmov robia aj kaše a mäsové príkrmy, som ani nevedela. V obchode som preto vzala hneď dve príchute Sunárek kašičky s cereáliami. Aké je jej zloženie? A budú cereálne kašičky dcére vôbec chutiť? Prečítajte si v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sunarek-hermankovy-napoj_2.jpg

Testované mamičkami: Sunárek instantný nápoj harmanček

Instantný nápoj Sunárek s extraktom harmančeka je kompromisom medzi sladkou šťavou a čajom. Ako sa nápoj pripravuje a ako chutil malej testerke? Mamička Libuška pre vás testovala prípravu nápoja, preskúmala zloženie a overila si, ako chutil nápoj jej dcére. Ako recenzia dopadla? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/merunkova-kase-sunarek.jpg

Testované mamičkami: marhuľová kašička Sunárek

Náš Ondrej je veľký jedák a milovník kašičiek, takže som nemala strach, že by mu ryžová marhuľová kašička od Sunárka nezachutila. Skôr ma zaujímalo, akú bude mať kaša konzistenciu a ako sa bude pripravovať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sunarek-medunkovy-napoj-s-hruskami-nahled.jpg

Testované mamičkami: Sunárek instantný nápoj medovka s hruškami

Instantný nápoj Sunárek medovka s hruškami má pomôcť so zaspávaním všetkých nezbedných detí. Preto keď sa ku mne tento nápoj dostal, rozhodla som sa ho bez váhania vyskúšať. Ako chutil môjmu Peťkovi a či splnil účel – upokojenie dieťaťa, to si môžete prečítať v mojej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kojeneckamleka.jpg

Dojčenské mlieka a ako vybrať to správne

Umelá mliečna výživa je nielen skvelým doplnkom stravy pre väčšie bábätká, ale tiež môže úplne nahradiť materské mlieko v prípade, že sa objavia problémy s dojčením. Na trhu nájdete širokú ponuku, od mliečnej výživy pre dojčatá, batoľatá, nedonosené bábätká či bábätká so zdravotnými problémami. Ako sa teda v ponuke orientovať? Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií