Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/amd-ryzen-threadripper-3970x-recenze-test.jpg

AMD Ryzen Threadripper 3970X (RECENZIA A TESTY) – je taký výkon vôbec fér?

Zásluhou tridsiatichdvoch jadier a šesťdesiatichštyroch vlákien ponúkne procesor AMD Ryzen Threadripper 3970X naozaj masívny výkon, ktorý konkurencia zatiaľ nemôže dorovnať. Ako si toto monštrum viedlo v porovnaní s predchádzajúcou generáciou a najbližšou (osemnásťjadrovou) konkurenciou od Intelu? Dozviete sa v našej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-ryzen-threadripper-2-recenze-a-testy.jpg

AMD Ryzen Threadripper 2950X (RECENZIA A TESTY) – Ako dopadol súboj s Intel i9-7900X?

Druhá generácia procesorov AMD Ryzen Threadripper je konečne tu, a my sa tak môžeme tešiť na ďalšie kolo súboja AMD vs Intel! Ako sa darilo 16-jadrovej beštii AMD Ryzen Threadripper 2950X proti konkurenčnému Intel Core i9-7900X v sérii testov náročných hier a benchmarkov? Nielen to sa dozviete v našej recenzii 16-jadrového AMD Ryzen Threadripper 2. generácie! Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií