AD květen univerzal Effaclar

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-lego-movie-2-videogame-emmet-a-lucy-nahled.jpg

The Lego Movie 2: Videogame (RECENZIA) – dochádza kockovaným dych?

Hier s Lego licenciou vychádza aj niekoľko do roka, hrateľnosťou sú si podobné ako vajce vajcu a pritom vždy žnú nadpriemerné hodnotenia. Mix nesmrteľných kociek, filmových i iných licencií a charakteristického humoru je takmer doslova na nezaplatenie. Tento rok navyše vstúpil do kín druhý diel populárneho filmu Lego Movie (u nás ako Lego Príbeh) a podobne ako v roku 2014 aj tentoraz nechýba videoherná adaptácie od TT Games. Ako The Lego Movie 2: Videogame obstálo, zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lego-marvel-super-heroes-2-logosmall.jpg

Lego Marvel Super Heroes 2 – kockovaní superhrdinovia zachraňujú svet

Lego Marvel Super Heroes 2 od TT Games opäť vyžmýkali zo svojej predlohy kompletnú esenciu sveta Marvelu a namontovali ju na populárnu detskú stavebnicu lego. Hre sa ani tentoraz nevyhli rovnaké chyby ako v predchádzajúcich dieloch, v našej recenzii sa však dočítate, že aj napriek tomu si táto podarená akčná adventúra zaslúži vašu pozornosť.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií