AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/just-dance-2021-recenze-cover-nahled.jpg

Just Dance 2021 (RECENZIA) – Tancovanie vo veľkom štýle?

Súčasná doba plesaniu úplne nepraje, takže si človek s priateľmi v nočnom klube len tak nezatancuje, čo sa však hráčov úplne netýka, pretože pre nich sú tu ešte virtuálne tanečné parkety ďalšieho dielu obľúbenej párty série Just Dance. Čo presne môžete od Just Dance 2021 čakať a ako je na tom v porovnaní s niektorými svojimi predchodcami z minulých rokov, vám povieme v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ghost-recon-breakpoint-komunita-cover-nahled.jpg

Ghost Recon Breakpoint (RECENZIA) – Nomád mal zostať v Bolívii

Keď sa na začiatku mája objavila správa, že sa chystá nový diel taktickej kooperačnej akcie Ghost Recon Breakpoint, rad hráčov dovtedy hrajúci bolívijské dobrodružstvo Wildlands začala opatrne oslavovať a tešiť sa na survival prvky, ktoré vyzerali naozaj dobre. Pesimisti sa však obávali nastavovanej kaše, ktorú vie občas Ubisoft uvariť zo svojich úspešných titulov. V našej recenzii sa dozviete, kto mal nakoniec pravdu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/25b85fce-dbda-4b59-86b1-f0e3be7803bb.jpg

Just Dance 2019 (RECENZIA) – Rytmus v tele

Pokiaľ patríte medzi časť spoločnosti, ktorá ctí heslo „Tancujem, aby som žil“ každý deň, celkom iste ste zaznamenali sériu tanečných hier od spoločnosti Ubisoft. Spočiatku unikátny projekt sa na hernej scéne zabýval, takže ďalšie diely môžeme očakávať so železnou pravidelnosťou. Preto zrejme nikoho neprekvapí, že 25. októbra 2018 vyšlo Just Dance 2019, na ktorý sme sa zamerali v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Just-Dance-2018-logosmall.jpg

Just Dance 2018 (RECENZIA) – tancuj, zlato!

Just Dance 2018 od štúdia Ubisoft Paris ponúka zábavnú hrateľnosť, veľa aktuálnych hitov a množstvo rokmi preverených klasik na tancovanie. Táto pohybová hra naplno ukazuje svoj potenciál pri hre viacerých hráčov, v singleplayeri vás najskôr v prípade konzoly veľmi dlho neudrží. Just Dance vychádza 24. októbra 2017 pre platformy PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U a Nintendo Switch.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií