AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/watch-dogs-legion-online-dojmy-z-hrani-cover-nahled.jpg

Watch Dogs: Legion Online (DOJMY Z HRANIA) – So svojimi parťákmi v Londýne

V nabitom konci roka 2020 sme sa dočkali hneď trojice hier od francúzskej spoločnosti Ubisoft – Assassin's Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising a Watch Dogs: Legion. Práve posledný menovaný titul bude čoskoro obohatený o multiplayerový mód, ktorý sme mali príležitosť vyskúšať. V rámci redakčnej bandy sme sa potulovali ulicami Londýna a vyskúšali rad aktivít, o ktorých sa dočítate na nasledujúcich riadkoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/watch-dogs-legion-recenze-cover-nahled.jpg

Watch Dogs: Legion (RECENZIA) – Anarchy in the UK

V minulých mesiacoch sme vás niekoľkokrát informovali o posunoch veľkých herných projektov a medzi nimi sme museli spomenúť tiež francúzskeho vydavateľa Ubisoft. Ten sa nevyrovnával iba s koronavírusovou krízou, ale aj internými zamestnaneckými problémami a s nutnosťou zmeniť svoje koncepty tvorby AAA titulov, aby sa neomieľala iba jedna a tá istá premisa pri všetkých jeho projektoch. Medzi tieto tituly patrí tiež Watch Dogs: Legion vychádzajúce po osemmesačnom odklade. Prospel mu čas navyše?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/watch-dogs-legion.jpg

K novej grafickej karte NVIDIA GeForce RTX radu 30 teraz získate hru Watch Dogs: Legions

Nové grafické karty radu NVIDIA GeForce RTX radu 30 prinášajú nové možnosti v zobrazení svetla a efektov. Chcete to vyskúšať v praxi? Teraz môžete. Pri nákupe niektorej z nových grafických kariet totiž získate open-world akciu Watch Dogs: Legion zadarmo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/watch-dogs-legion-ubisoft-forward-cover-nahled.jpg

Watch Dogs: Legion predstavil záporákov a variabilitu hrdinov (NOVINKA)

Po minuloročnom fiasku s Ghost Recon: Breakpoint došlo k odloženiu všetkých hier spoločnosti Ubisoft, aby bol čas na nich viac zapracovať a aby priniesli nové herné prístupy. Posunutie dátumu vydania postihlo okrem iného tiež nádejnú hackerskú akciu Watch Dogs: Legion, v ktorej sa vydáme do dystopického Londýna. Stream Ubisoft Forward nám po necelom roku ukázal nové detaily o príbehu, hrateľnosti a tiež prezradil dátum vydania. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ubisoft-zprava-nove-hry-2020-cover-nahled.jpg

Ubisoft chce počas nasledujúceho roka dobyť herné trhy piatmi AAA titulmi

Chceli by ste vedieť medzi prvými, čo sa kde udeje na trhu počítačových hier? Rada je jednoduchá, čítajte náš magazín, alebo sa staňte herným investorom. Aspoň pre spoločnosť Ubisoft to platí určite, pretože CEO francúzskeho vydavateľa, Yves Guillemot, v pravidelných správach informuje svojich chlebodarcov o budúcom vývoji firmy, čo urobil tiež 6. februára. Čo sa chystá vydať v nasledujúcom roku, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií