Alza Dny květen 2. týden Alzaboxy

Hry na PS5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Značka
Typ
Hra
(859)
DLC/herný doplnok
(3)
Platforma
PlayStation 5
(858)
PlayStation 4
(424)
Xbox Series X
(5)
Xbox One
(3)
Žáner
Akčný
(535)
RPG
(130)
Simulátor
(99)
Strieľačky
(96)
Arkády
(92)
Next-gen optimalizácia
Xbox Series X optimalizácia
(1)
PlayStation 5 optimalizácia
(428)
Neoptimalizované pre Next-gen
(66)
Textová lokalizácia
CS
(124)
EN
(865)
DE
(630)
HU
(28)
RU
(44)
PL
(55)
FR
(114)
ES
(68)
IT
(73)
Zh
(10)
KR
(2)
JP
(2)
Zvuková lokalizácia
CS
(3)
EN
(856)
DE
(443)
RU
(16)
PL
(13)
FR
(47)
ES
(40)
IT
(39)
Zh
(2)
KR
(1)
JP
(5)
Vekové obmedzenie
1 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Playstation 5 logo

Herná konzola je len taká dobrá, ako dobré sú jej hry. A na PlayStation 5 mieria tie najlepšie. Môžete sa tešiť na širokú ponuku exkluzívnych aj multiplatformných titulov, ktoré vám prinesú úplne nové zážitky a zároveň plne využijú potenciál next-genového hardvéru.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
866 položiek
Star Trek: Resurgence – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – Vžite sa do role Jary Rydka a Cartera Diaze, dvoch členov posádky USS Resolute, ktorí majú za úlohu sprostredkovať mier medzi mimozemskými frakciami. Pri snahe zabrániť vojne objavíte omnoho väčšie nebezpečenstvo: eony starú a mocnú silu, ktorá hrozí pohltiť celou galaxiu!
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1541
Nickelodeon All-Star Brawl 2 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády a párty, – Nickelodeon All-Star Brawl 2 vám umožňuje zvádzať súboje s dosiaľ najväčšou a najlepšou skupinou bojovníkov zo sveta Nickelodeonu, vrátane celkom nových alebo dočista prepracovaných postav, ako sú SpongeBob v nohaviciach, Korytnačky Ninja, Sépiák Chobotnice, Jimmy Neutron a ďalších.
Zľavnené -20 %
31,90 € 39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0535
Avatar: The Last Airbender – Quest for Balance – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Tím Avatar je späť! Prežite znovu epické udalosti pôvodného seriálu Avatar: Legenda o Aangovi a v roli samotného Aanga aj jeho priateľov ovládnite v tejto akčnej dobrodružnej hre všetky živly, preskúmajte najunikátnejšie miesta známe zo seriálu, vyriešte rad prepracovaných environmentálnych hádaniek a zažite najdojemnejšie okamžiky Aangova príbehu.
36,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0516
Avatar: The Last Airbender – Quest for Balance – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Tým Avatar je späť! Prežite znovu epické udalosti pôvodného seriálu Avatar: Legenda o Aangovi a v roli samotného Aanga aj jeho priateľov ovládnite v tejto akčnej dobrodružnej hre všetky živly, preskúmajte najunikátnejšie miesta známe zo seriálu, vyriešte rad prepracovaných environmentálnych hádaniek a zažite najdojemnejšie okamžiky Aangova príbehu.
36,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1520
Paleo Pines – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra a detský,
Zľavnené -12 %
21,90 € 24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1510
Flashback 2 – Limited Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra; – Legendárny Flashback sa konečne vracia v modernom grafickom spracovaní as vylepšenou hrateľnosťou, navyše pod taktovkou svojho pôvodného tvorcu!
33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0453
Dyschronia Chronos Alternate – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: virtuálna realita, - Voláte sa Hal Scion a ste vyšetrovateľ. Ste známi ako „variantný človek“, človek, ktorý má jedinečnú schopnosť nahliadnuť do minulosti a zmeniť ju. A vaše jedinečné zručnosti sú presne to, čo teraz potrebujete. Čakajú na vás hrozivé sily, ktoré preveria vašu mentálnu obratnosť. Pri zhromažďovaní dôkazov sa budete musieť schovávať, utekať, plížiť a uniknúť nebezpečenstvu.
Zľavnené -12 %
28,90 € 32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0404
Monster Harvest – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – začnite nový život v mestečku Planimal Point a pripravte sa na netradičné farmárske dobrodružstvo. Rozvíjajte svoju farmu, budujte a upravujte svoj dom, vyrábajte vlastný nábytok, varte lahodné marmelády...
Zľavnené -17 %
18,90 € 22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1185
Greedfall – Gold Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – ostrov GreedFall je živý, neustále sa rozvíjajúci svet. Vaše činy, od zdanlivo triviálnych volieb až po tie najzásadnejšie politické rozhodnutia, ovplyvnia jeho chod a nakoniec utvoria aj celý váš príbeh.
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0090
Forgive Me Father – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Temná retro hororová strieľačka zasadená do komiksového sveta inšpirovaného románmi H. P. Lovecrafta. Ako jediný človek, ktorý má ešte všetkých päť pohromade, sa vydávate hľadať odpovede – ale ako dlho vydržíte?
Zľavnené -8 %
21,90 € 23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1543
Star Trek: Resurgence – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – Vžite sa do role Jary Rydka a Cartera Diaze, dvoch členov posádky USS Resolute, ktorí majú za úlohu sprostredkovať mier medzi mimozemskými frakciami. Pri snahe zabrániť vojne objavíte omnoho väčšie nebezpečenstvo: eónu starú a mocnú silu, ktorá hrozí pohltiť celú galaxiu!
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0544
Sword Art Online Last Recollection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
43,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1526
Survivor: Castaway Island – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – pripravte sa podstúpiť jedinečný súboj o prežitie v napínavej dobrodružnej hre Survivor: Castaway Island, vytvorené podľa svetoznámej televíznej reality show; aby ste zostali v súťaži dlhšie ako všetci ostatní, budete sa musieť spoľahnúť na svoj inštinkt prežitia a svoje strategické schopnosti a pri tom sa čo najrýchlejšie zorientovať v neznámom novom prostredí
Zľavnené -19 %
25,90 € 31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0522
Survivor: Castaway Island – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – pripravte sa podstúpiť jedinečný súboj o prežitie v napínavej dobrodružnej hre Survivor: Castaway Island, vytvorené podľa svetoznámej televíznej reality show; aby ste zostali v súťaži dlhšie ako všetci ostatní, budete sa musieť spoľahnúť na svoj inštinkt prežitia a svoje strategické schopnosti a pri tom sa čo najrýchlejšie zorientovať v neznámom novom prostredí
Zľavnené -19 %
25,90 € 31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1523
Enchanted Portals – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra,
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0497
Days of Doom – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia,
Kúpiť s kódom ALZADNI50 9,95 €
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1498
Killer Frequency – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – ujmite sa role rozhlasového moderátora a pustite sa do riešenia rozmanitých hádaniek v snahe pomôcť volajúcim, ktoré prenasleduje tajomný vrah; to, akým spôsobom sa v tejto hororovej komédii postavíte ku každému hovoru, rozhodne o živote a smrti volajúceho
Zľavnené -9 %
19,90 € 21,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1473
Killer Frequency – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – ujmite sa role rozhlasového moderátora a pustite sa do riešenia rozmanitých hádaniek v snahe pomôcť volajúcim, ktoré prenasleduje tajomný vrah; to, akým spôsobom sa v tejto hororovej komédii postavíte ku každému hovoru, rozhodne o živote a smrti volajúceho
Zľavnené -11 %
23,90 € 26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0443
Song in the Smoke: Rekindled – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, simulátor a virtuálna realita, - Dobrodružná hra pre jedného hráča o prežití, ktorá sa odohráva v rozľahlom, krásnom a smrteľne nebezpečnom svete mimo času. Kľúčom k prežitiu sú vaše zručnosti, sledujte a lovte korisť pomocou ručne vyrobených primitívnych zbraní a nástrojov. Cez deň zháňajte potravu, lieky a zásoby a nezabudnite udržiavať táborový oheň po celú dobu temných a nebezpečných nocí.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0406
PGA Tour 2K23 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – Hra oslavuje Tiger Woodsov odkaz tým, že ho predstavuje ako hrateľného herného profesionála a výkonného riaditeľa, ktorý radí tímu. Vracia sa tiež popredný návrhár kurzov, ktorý hráčom ponúka možnosť postaviť si svoje vysnívané ihriská a zdieľať ich s globálnou online komunitou.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0315
My Fantastic Ranch – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – My Fantastic Ranch je herný manažér pre mladých hráčov, zasadený do kúzelného sveta obývaného fantastickými tvormi. Hráč musí adoptovať nových drakov a jednorožcov, starať sa o nich, organizovať lekcie jazdectva a priraďovať správnych študentov k správnym zvieratám a mnoho ďalšieho.
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0305
Session: Skate Sim – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – Hra Session: Skate Sim sa inšpirovala zlatým vekom skejťákov, teda deväťdesiatymi rokmi. Umožňuje ti preto zažiť skutočnú skejťácku kultúru. Žiadne skórovanie, len ty, tvoje miesto a tvoja predstavivosť!
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0257
Instant Sports All-Stars – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty a pohybový, – Objavujte Ameriku prostredníctvom 8 športov a aktivít… Baseball, americký futbal, hokej, basketbal, bowling, strelba a futbal.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0224
Hell Let Loose – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – staňte sa súčasťou neustále sa rozširujúceho sveta hardcore strieľačky Hell Let Loose videnej z vlastného pohľadu, ktorá je zasadená do obdobia druhej svetovej vojny a ktorá umožňuje rovnej stovke hráčov zapojiť sa do impozantných bitiek na dynamicky sa meniacej frontovej línii s pechotou, tankmi a delostrelectvom.
Zľavnené -4 %
26,90 € 27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0165

Hry na PS5

Hry na PS5

V kategórii Hry na PS5 máme práve teraz na Alza.sk celkom 866 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry na PS5 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hry na PS5 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hry na PS5 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hry na PS5 recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií