Doručení zdarma Stellar Blade

Hry na PS5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Značka
Typ
Hra
(862)
DLC/herný doplnok
(3)
Platforma
PlayStation 5
(861)
PlayStation 4
(427)
Xbox Series X
(5)
Xbox One
(3)
Žáner
Akčný
(537)
RPG
(131)
Simulátor
(103)
Strieľačky
(96)
Arkády
(91)
Next-gen optimalizácia
Xbox Series X optimalizácia
(1)
PlayStation 5 optimalizácia
(432)
Neoptimalizované pre Next-gen
(66)
Textová lokalizácia
CS
(123)
EN
(869)
DE
(636)
HU
(28)
RU
(44)
PL
(55)
FR
(114)
ES
(68)
IT
(73)
Zh
(10)
KR
(2)
JP
(2)
Zvuková lokalizácia
CS
(3)
EN
(859)
DE
(448)
RU
(16)
PL
(13)
FR
(47)
ES
(40)
IT
(39)
Zh
(2)
KR
(1)
JP
(5)
Vekové obmedzenie
1 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Playstation 5 logo

Herná konzola je len taká dobrá, ako dobré sú jej hry. A na PlayStation 5 mieria tie najlepšie. Môžete sa tešiť na širokú ponuku exkluzívnych aj multiplatformných titulov, ktoré vám prinesú úplne nové zážitky a zároveň plne využijú potenciál next-genového hardvéru.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
869 položiek
God of Rock - PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Bojujte do rytmu: Zapojte sa do s nadsádzkou spracovaných hudobných bitiek v originálnej rytmickej bojovke.
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0334
Chef Life: A Restaurant Simulator - Al Forno Edition - PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – Vytvorte a spravujte svoju vysnívanú reštauráciu! Jedálny lístok, nákup, výzdoba, personál, vybavenie, zákazníci… a nezabudnite na skutočné varenie! Zažite každodenný život majiteľa reštaurácie a získajte ocenenie od sprievodcu Michelin.
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0258
Hell Let Loose – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – staňte sa súčasťou neustále sa rozširujúceho sveta hardcore strieľačky Hell Let Loose videnej z vlastného pohľadu, ktorá je zasadená do obdobia druhej svetovej vojny a ktorá umožňuje rovnej stovke hráčov zapojiť sa do impozantných bitiek na dynamicky sa meniacej frontovej línii s pechotou, tankmi a delostrelectvom.
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0165
Untitled Goose Game – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – predstavte si pokojné ráno kdesi na dedine, do ktorého znenazdajky vpadnete vy. Hrozne otravná hus. Navštívte virtuálne pieskovisko, po ktorom sa môžete voľne pohybovať, skúšať všemožné vtákoviny a vykonávať zlomyseľné vylomeniny.
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1113
Judgment – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – akčný triler o vražde a tajomstve, v úlohe Takayuki Yagamiho odkrývate záhadu strašlivej série vrážd. Remasterovaná verzia ponúkne rýchlejšie načítanie, 60FPS a všetky vydané rozšírenia.
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0060
Koa and the Five Pirates of Mara – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a detský, – PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčná, adventúra a detská; vydajte sa s Koou a jej najlepšou priateľkou Napopo na 3D plošinovkové dobrodružstvo naprieč tropickým súostrovím rozprestierajúcim sa v oceáne Mara; skúmajte šíry oceán, hľadajte cestu jedinečnými prostrediami ôsmich tematických ostrovov a prekonávajte dômyselné pasce
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1559
Talisman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – oficiálna adaptácia ikonickej fantasy doskovej hry. Talizman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection obsahuje digitálnu verziu všetkých rozšírení, aké kedy pre doskovú hru fyzicky vyšli, takže vaše dobrodružstvá nebudú mať konca!
Zľavnené -17 %
29,90 € 35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1544
Kukoos: Lost Pets – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády, – Putujte nepredstaviteľnými svetmi ukrývajúcimi sa vo vnútri obrovského kukoovníka, nájdite svojich priateľov a ukončite vzburu maznáčikov! Táto očarujúca 3D plošinovka vás prevedie rozľahlým, pestrofarebným svetom Kukooov, v ktorom sa ujmete rôznorodých maznáčikov a budete využívať ich špeciálne schopnosti v súbojoch proti unikátnym bossom, pri pátraní po ukrytých predmetoch a počas riešenia starodávnych hádaniek.
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1393
Rescue HQ – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – trúfnete si na výzvu ochrániť občanov svojho mesta? Začnite tým, že vybudujete záchrannú základňu od nuly a budete spravovať tri núdzové oddelenia – políciu, hasičov a ambulanciu. Budete musieť viesť a organizovať jednotlivé potreby každého tímu a starostlivo rozdeľovať spočiatku malý rozpočet.
9,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1193
Spirit: Luckys Big Adventure – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra a detský,
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX978
Mixture – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a virtuálna realita, – v tejto hre s dvojitým ovládaním postáv striedavo hráte za majstra alchymistu Sephairosa a vyhnaného rytiera Sola, a to z pohľadu prvej i tretej osoby, ako podivná dvojica musíte plošinovať, miešať materiály, odlievať a bojovať zblízka, riešiť hádanky a porážať obrích bossov, aby ste prežili tento atmosférický príbeh
Novinka
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0663
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
Novinka
47,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0586
Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Píše sa rok 199X, v uliciach New Yorku spustošeného jadrovou vojnou zúria nepokoje a kvitne zločinnosť. Jeho obyvateľom nezostáva len každý deň bojovať o holé prežitie. Mesto ovládli zločinecké gangy, ktoré pri vzájomnom súperení o jeho úplné podmanenie terorizujú všetko, čo z neho ešte zostalo.
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1512
Days of Doom – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia,
Cenová bomba
19,90 € Ušetríte 8,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0484
Lake – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný,
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1213
The Angry Birds Movie 2: Under Pressure VR – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, detský a virtuálna realita, – pomocou súpravy PlayStation VR musíš spojiť bláznivé vtáky a prasiatka, vydať sa na podvodnú výpravu a nájsť ostrov Eagle Island... a po ceste si nahrabať nejaký ten poklad
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1037
Dragon Ball Z Kakarot: Legendary Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčné a RPG,
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0589
Spells & Secrets – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – dobrodružná hra, zasadená do sveta a času nie nepodobným tým našim, vás srdečne víta na kúzelníckej akadémii Greifenstein; ako nadšení študenti prvého ročníka magických umení začnete už čo nevidieť žiť a študovať po boku svojich spolužiakov a tunajších profesorov na impozantnom hrade slúžiacom na vzdelávanie budúcich čarodejníkov a čarodejníc
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0583
Fresh Štart – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský, – Odpočinková hra pre jedného hráča, v ktorej sa vydávate na dôležitú misiu s cieľom vyčistiť svet a navrátiť prírode jej niekdajšiu sviežosť a farebnosť. Pomáhajte zvieratám, riešte hádanky, starajte sa o rastliny a sledujte, ako sa vám priamo pred očami mení svet k lepšiemu.
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0555
Super Crazy Rhythm Castle - PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia
Zľavnené -28 %
25,90 € 35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0493
The Tale of Onogoro - PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – ovládate bezmenné božstvo, ktoré bolo práve povolané na ostrov Onogoro japonskou veľkňažkou Haru; hráč cestuje s Haru a musí ju za každú cenu chrániť, pričom cestou rieši hádanky a bojuje s obrími zvieracími bytosťami
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0440
Endling – Extinction is Forever – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – spoznajte ničivú silu ľudského plemena, ktorá deň za dňom kazí, znečisťuje a drancuje najvzácnejšie a najcennejšie zdroje prírodného prostredia. Podarí sa líščej matke udržať svoje malé mláďatá nažive?
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1329
Solaris: Off World Combat – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a virtuálna realita, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – vezmite si výbavu a skočte do hry – čakajú na vás súboje 4 v 4, v ktorých beháte, šprintuje a kĺžete sa po arénach, zbierate zbrane a predmety a likvidujete svojich súperov.
22,81 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX998
Life is Strange: True Colors – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – ponoríte sa do úlohy Alex Chen z mestečka Haven Springs – tá už dlho potláča svoju schopnosť, ktorú považuje skôr za kliatbu. Jej psychická sila – empatia jej umožňuje absorbovať a prežiť silné emócie ostatných.
36,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0070

Hry na PS5

Hry na PS5

V kategórii Hry na PS5 máme práve teraz na Alza.sk celkom 869 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry na PS5 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hry na PS5 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hry na PS5 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hry na PS5 recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií