Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

37 "LG 37LN549C

Zobraziť katalóg
37 "LG 37LN549C
4,0 2 hodnotení
Televízor hotelová, LED IPS, uhlopriečka 94cm, 1366x768, HD DVB-T/C, 3x HDMI, D-Sub, CI, RS-232C, USB, 2x 10W, hotelový mód, uvítacia obrazovka, USB klonovanie, zámok Kensington, energ. trieda B
Kód:  WK620g3 Produktové číslo:  37LN549C Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

37 "LG 37LN549C

Televízor LG série LN549 bol navrhnutý ako optimálny nástroj zábavy v komerčnej sfére ubytovania, stravovania, ale aj štátnych inštitúcií. Najväčšou prednosťou radu je obrazovka typu IPS, ktorá dokáže uspokojiť aj náročné a početné publikum sediace zo všetkých strán. Extra široké pozorovacie uhly sú ideálne pre kvalitné sledovanie z akéhokoľvek miesta bez toho, aby diváci sediaci na strane prišli o dobre prefarbený obraz. Vizuálny zážitok podčiarkuje obrazový procesor XD Engine a vďaka Clear Voice II budete počuť každé slovo.

Hneď pri prvom spustení možno uvítať hosťa prostredníctvom televízie osobitou správou a prípadne logom vašej organizácie. Použite bežný USB flashdisk na klonovanie do nových hotelových televízorov. Funkcia klonovania USB umožňuje jednoducho skopírovať nastavenie TV na USB flashdisk, čo je proces, ktorý je plne automatizovaný a ušetrí veľa času bez toho, aby ste museli nastavovať jednu TV po druhej. Z pamäťového média USB prehráte aj uložené videá, zobrazíte obrázky alebo na neho možno nahrávať TV vysielanie.

Televízor možno doplniť ďalšími reproduktormi, a tak môžu hostia počúvať TV zvuk z ľubovoľného miesta. Nechýba ani systém proti krádeži. Dnes už štandardný Kensington lock dovoľuje televíziu prikovať prakticky k čomukoľvek. Stačí len dokúpiť potrebný úchyt. Rovnako môžete televíziu uchytiť na stenu držiakom VESA.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
37" (93,98 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!
Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
37" (93,98 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
84,9 cm Hotovo!
Výška
56,1 cm Hotovo!
Hĺbka
23,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
51,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 37 "LG 37LN549C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 37" LG 37LN549C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 37 "LG 37LN549C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 37 "LG 37LN549C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 37" LG 37LN549C.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií