AD homeoffice AD homeoffice

40" Samsung UE40F6510 biely

Zobraziť katalóg
40" Samsung UE40F6510 biely
4,8 11 hodnotení
Televízor 3D SMART LED, uhlopriečka 102 cm, 16:9, 1920x1080, 400Hz, DVB-T/C/S2, 4x HDMI, SCART, 3xUSB (nahrávanie, timeshift), DVI, LAN, WiFi, 2x 3D okuliare, HbbTV, energ. trieda A
Kód:  WR330b33 Produktové číslo:  UE40F6510SBXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Samsung UE40F6510 biely

Prichádza dlho očakávaná novinka od spoločnosti Samsung - štýlový televízor UE40F6510 Smart TV s uhlopriečkou 102 centimetrov. Televízor prináša skvelé internetové služby, možnosť hlasového ovládania a ohromujúci 3D obraz vo Full HD rozlíšení. O kvalitu obrazu sa stará dvojjadrový procesor, užijete si tak vysoko realistické obrazy s úchvatnými detailmi. Okrem integrovaného webového prehliadača vás iste poteší technológia AllShare, konverzia z 2D na 3D, zabudovaná Wi-Fi, podpora inteligentných telefónov ako ovládača a iné vymoženosti dnešnej doby. Funkčná výbava tohto televízora je skrátka mysteriózna, nezaostáva ale ani dizajnové spracovanie. Precízne strieborné prevedenie televízora skvele obohatí každučký interiér. Nezostáva už ako si sadnúť do kresla, nasadiť priložené 3D okuliare a nechať sa vtiahnuť do deja niektorého z 3D filmov.

Ako už bolo povedané, televízor je doslova nabitý technológiami modernej doby, niektoré z nich sú teraz bližšie predstavené.

Sledujte dokonale farebný obraz


Technológia Wide Color Enhancer Plus od spoločnosti Samsung, ktorá využíva pokročilý algoritmus na zvýšenie kvality obrazu, výrazne zvyšuje kvalitu každého obrazu a odhaľuje skryté detaily. S technológiou Wide Color Enhancer Plus uvidíte farby presne tak, ako to tvorcovia obsahu zamýšľali.

Sledujte filmy z pamäťového zariadenia USB

Vďaka funkcii ConnectShare Movie stačí jednoducho pripojiť k televízoru pamäťové zariadenie USB a môžete okamžite začať prehrávať filmy, fotografie alebo hudbu. Na televízore teraz môžete sledovať najrôznejší obsah v pohodlí svojej obývačky.


Vychutnávajte si aplikácie a videá


S aktualizovanú službou Smart Hub a tromi skvelými novými službami od spoločnosti Samsung objavíte nový svet sociálnej a prispôsobenej domácej zábavy. Služba Family Story vám umožňuje vymieňať význačné fotografie, správy a udalosti s vašimi blízkymi. So službou Kids sa zasa deti môžu zabávať a vzdelávať. Pomocou služby Fitness môžete cvičiť a plánovať svoj tréning. Vďaka prístupu k skvelému obsahu a tiež výberu aplikácií Samsung, prehliadaniu webu, aplikácii Skype a ďalším možnostiam si môžete užívať ideálnu domácu zábavu.

Zostaňte v kontakte prostredníctvom Skype


Vďaka aplikácii Skype určenej pre televízory Smart TV, ktorá je bezplatne dostupná v obchode Samsung Apps, môžete zostať v kontakte s priateľmi a členmi rodiny v pohodlí svojho domova. V kombinácii so samostatne predávanou súpravou kamery Skype vám prostredníctvom vysoko kvalitných širokouhlých videohovorov umožňuje zostať v kontakte s ľuďmi, ktorých máte radi, nech sú kdekoľvek na svete - a to za nízke ceny alebo dokonca zadarmo. Pomocou diaľkového ovládača televízora môžete vytvárať nové Skype účty, získať prístup k existujúcim účtom a pohybovať sa v ponukách na obrazovke. Zostaňte v kontakte vďaka komunikácii tvárou v tvár.

Pripojte sa a zdieľajte


Spojte všetko do jedného celku. Funkcia AllShare Play vám prostredníctvom technológie DLNA umožňuje bezdrôtovo pripojiť kompatibilné zariadenia, takže na svojom televízore budete môcť sledovať filmy, prezerať si fotografie a počúvať hudbu uloženú na týchto zariadeniach. Teraz môžete bez akejkoľvek námahy prenášať obsah z počítača alebo mobilného zariadenia do televízora.

Získajte bezdrôtový prístup k svojmu obsahu


S funkciou bezdrôtového prenosu vyťažíte zo svojho obsahu a zariadení maximum. Vďaka funkcii AllShare Play môžete vysielať filmy, fotografie, hudbu a ďalší obsah z akýchkoľvek kompatibilných zariadení v blízkom okolí vrátane počítačov. Cloudová technológia a služba ukladania dát na webe od spoločnosti Samsung vám prinášajú ešte väčšiu slobodu a mobilitu, pretože vám umožňujú získať prístup k svojmu multimediálnemu obsahu a vymieňať ho, aj keď práve nie ste doma. Všetok svoj obľúbený obsah si teraz môžete vychutnávať bez ohľadu na to, či sedíte pred televízorom alebo ste mimo domova.
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Aplikácie
Facebook Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
91,1 cm Hotovo!
Výška
59,8 cm Hotovo!
Hĺbka
26,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
53,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 40" Samsung UE40F6510 biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Samsung UE40F6510 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40F6510 bílá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40F6510 bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Samsung UE40F6510 bílá.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií