AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

40" Toshiba 40T5435DG

Zobraziť katalóg
40" Toshiba 40T5435DG
1,0 1 hodnotení
Televízor 3D SMART LED, uhlopriečka 102 cm, 100Hz, AMR + 800, FullHD 1920x1080, DVB-T/C, USB PVR recording, WiFi, internet, HbbTV, 3x HDMI, scart, D-Sub, USB, 2x 7W, 2x aktívne okuliare, energ. trieda A +
Kód:  WB040g6b Produktové číslo:  40T5435DG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Toshiba 40T5435DG

102cm 3D Smart televízor v sebe spája realistický obraz aj pohodlie pri prezeraní webových stránok. Zábava s ním teda sledovaním televíznych relácií iba začína. Skôr ako ju prvýkrát zapnete, pozrite si jej krásny dizajn. Čierne rámčeky so striebornou lištou a plochým stojanček ozdobia každú obývačka.

Perfektný obraz aj zvuk

Sledovanie akčných filmov, športových relácií aj vašich obľúbených seriálov bude vždy skvelá udalpsť. Na Full HD paneli uvidíte všetko ostro, vo verných farbách a široké pozorovacie uhly oceníte, ak sa na film budete pozerať s celou rodinou. Technológia Dolby Digital Plus sa postará o prvotriedny zvuk. Podporovaná 3D technológia vás prenesie na miesto deja. Nasaďte si jedny zo 2 párov aktívnych okuliarov a budete uhýbať počas prestrelky. Navyše vďaka konverzii z 2D na 3D si budete môcť v tomto formáte užiť aj vaše staré obľúbené rozprávky.

Televízia má aj pokročilé obrazové funkcie, ako je sofistikované zobrazenie 24p, takže si vychutnáte filmy z diskov Blu-ray presne tak, ako chcel sám režisér. Full HD obrazovka má obnovovaciu frekvenciu 100 Hz, vďaka čomu zariadi ostrý obraz aj pri športových podujatiach, akčných filmoch či hraní konzolových hier. Na paneli si tak vychutnáte skutočne živý obraz bez rozostrenia.

Internet z pohodlia vášho gauča

Surfujte na internete a prezerajte si svoje obľúbené stránky, ako keby ste sedeli pri počítači. Na veľkej obrazovke to bude úplne nový zážitok. Pustite si najobľúbenejšie videá alebo sa spojte so svojimi priateľmi. Užívajte si výhody HbbTV , teda hybridnej televízie so všetkým, čo to prináša.

Široké možnosti pripojenia

Solídna konektívna výbava umožňuje pripojenie ostatných zariadení. Chcete vidieť svoje krásne fotky a videá z dovolenky na veľkej obrazovke? Nie je nič jednoduchšie - vďaka USB portu ľahko pripojíte svoj flash alebo pevný disk. Na spomínané úložisko navyše môžete svoje obľúbené relácie aj nahrávať . HDMI umožňuje pripojenie DVD alebo Blu-ray prehrávača, herných konzol a iných zariadení.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 40" Toshiba 40T5435DG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Toshiba 40T5435DG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" Toshiba 40T5435DG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" Toshiba 40T5435DG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Toshiba 40T5435DG.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií