Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
WS7480

42" Panasonic TX-P42GT60E

Zobraziť katalóg
42" Panasonic TX-P42GT60E
4,8 13 hodnotení
Televízor 3D SMART plazma, NeoPDP, uhlopriečka 107 cm, 3000Hz, Full HD 1920x1080, DVB-S2/T/C MPEG4 tuner, USB/HDD recording, konverzia 2D »3D, môj Home screen, webový prehliadač, vstavaná Wi-Fi, 3x HDMI , 3x USB, SD/SDHC/SDXC, LAN, Bluetooth, DLNA, 2x aktívne okuliare, energ. trieda C
Kód:  WX250j2 Produktové číslo:  TX-P42GT60E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

42" Panasonic TX-P42GT60E

Elegantný plazma televízor Panasonic so Smart funkciami vám prinesie pohlcujúci svet 3D zábavy vo vysokej kvalite a premení vašu obývaciu izbu na multimediálne centrum zábavy. Oproti LCD/LED televízorom pracuje NeoPDP plazma s približne tisíckrát kratšou odozvou, takže dokonale eliminuje zdvojenie hrán a rozmazanie obrazu aj v tých najdynamickejších scénach a vďaka tomu zaisťuje perfektnú reprodukciu trojrozmerného aj klasického obsahu. Zmodernizujte si vašu domácnosť a nechajte sa rozmaznávať tými najmodernejšími technológiami spoločnosti Panasonic.

Perfektne ostré scény

Doprajte si vo všetkých ohľadoch špičkový obraz. Riadenie obrazu s frekvenciou 3000 Hz a inteligentný algoritmus na spracovávanie obrazu vytvárajú  dokonale ostré športové, filmové aj herné akcie.

Nový obrazový procesor Hexa znižuje hladinu šumu, posilňuje farby a vylepšuje vzhľad titulkov ako pri štandardných, tak pri vysokých rozlíšeniach.

Čierna, ktorú naozaj nie je vidieť


Progresívnym plazmový panel a kontrast s označením Infinite Black Pro ponúkne nebývalo hlbokú čiernu aj perfektné spracovanie všetkých farieb do najmenšieho detailu. Vo filmoch pravá, sýta čierna verne vyjadruje zámer filmárov.

Dotykové pero

Elektronické dotykové pero (nie je súčasťou balenia) otvára deťom nevyčerpateľné množstvo kreatívnych možností. Môžu hrať hry či ovládať aplikácie priamo na obrazovke.

Dotknite sa


Získajte jedinečný pocit, že sa všetko dianie v obľúbenom filme odohráva priamo vo vašej obývacej izbe. Ponorte sa s celou rodinou do trojrozmerného sveta s TV Panasonic a prežite jedinečné zážitky ako v 3D kine. Vďaka konverzii z klasického 2D do 3D vám aj pri futbalovom zápase neraz preletí lopta obývačkou. Súčasťou balenia sú dvoje 3D okuliare, ktoré sú vašim kľúčom pre vstup do 3D sveta plného unikátnych momentov.

Neobmedzené možnosti


S televízorom Panasonic budete každý deň objavovať nové a nové možnosti interaktívnej zábavy. Stačí sa cez bezdrôtovú Wi-Fi pripojiť na internet a začať vzdialene prehrávať filmy, hudbu či fotografie.

Vaše obľúbené webové stránky si prehliadnete z pohodlia vášho kresla a pripojíte sa tiež na obľúbené portály Voyo, Topfun a Youtube. Pomocou programu Skype sa nielen o svoje zážitky s novým televízorom Panasonic podelíte s ostatnými.

Fantázii sa medze nekladú


Prispôsobte si televízor Panasonic podľa vášho gusta vďaka konceptu Môj Home Screen. Majte stále k dispozícii widgety a aplikácie používané najčastejšie. Zjednodušíte tým ovládanie televízora pre celú rodinu.

Smartfón ako ovládač


Namiesto klasického diaľkového ovládača používajte vaše smartfóny či tablety. Presúvajte si súbory medzi nimi a televízorom bez zbytočných káblov, všetko bleskovou rýchlosťou a s maximálnym pohodlím. Fantázii sa skrátka medze nekladú a televízor Panasonic vám maximálne vychádza v ústrety.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
42" (106,68 cm) Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!
Multimediálne funkcie
Svetelný senzor Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
42" (106,68 cm) Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Svetelný senzor Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
99,4 cm Hotovo!
Výška
64,9 cm Hotovo!
Hĺbka
30,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
59,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
20,5 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Infinite Black Ultra - Ultimate Black

Díky novému designu panelu a optimalizovanému řízení si můžete užívat nejtmavší odstíny černé a nejjemnější přechody tmavých barev. Díky funkci High Contrast Filter Pro je jedno, jestli se díváte potmě, nebo v jasně osvícené místnosti.

Voice Interaction

Hlasová interakce umožňuje ovládat televizor, změnit nastavení a provádět on-line vyhledávání pouze slovními povely.

Viera Remote App

Pohodlnější ovládání díky aplikaci VIERA Remote App. Zdarma si z obchodu Apple App Store nebo Android Market stáhnete tuto aplikaci a ta váš chytrý telefon nebo tablet promění na dotykový dálkový ovladač a umožní vám přenášet obsah do televizoru i z televizoru.

Progressive Full HD 3D

Na displeji se zobrazují střídavě obrazy pro levé a pravé oko. Levé a pravé čočky brýlí se otevírají a zavírají v synchronizaci s načasováním displeje. Opakováním ve vysoké rychlosti mozek vnímá 3D obraz.

Hexa-Processing Engine

Hexa procesor s dvojitým jádrem analyzuje a optimalizuje každý obraz, pro ostré detailně prokreslené snímky i při svižné akci. Tento výkonný procesor také zjednodušuje multi-tasking mezi chytrými funkcemi televizoru.

2D to 3D Conversion

Táto pokročilá technológia konverzie zmení prakticky akýkoľvek 2D obsah na 3D s krásne ostrým, jasným a živým obrazom. Aj obyčajné 2D televízne vysielanie a nahrané programy sa môžu zmeniť na 3D!

Recenzie 42" Panasonic TX-P42GT60E
Príslušenstvo pre 42" Panasonic TX-P42GT60E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 42" Panasonic TX-P42GT60E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 42" Panasonic TX-P42GT60E.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií