Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal WS7480

47" Panasonic VIERA TX-L47ET50E

Zobraziť katalóg
47" Panasonic VIERA TX-L47ET50E
Televízor 3D LED SMART, uhlopriečka 119 cm, 1920x1080, DVB-T/C tuner, 4xHDMI, SCART, 3x USB, LAN, WiFi, SD/SDHC/SDXC, DLNA, web prehliadač, nahrávanie na USB
Kód:  WY292j5 Produktové číslo:  TX-L47ET50E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

47" Panasonic VIERA TX-L47ET50E

Smart 3D televízor Panasonic TX-L47ET50 využíva extrémne rýchle obnovovacia frekvencia 800 Hz a riadenie podsvietenia pracujúceho s niekoľkými oblasťami.Jemnejšie blikanie podsvietenia znižuje prejav duchov a prispieva zobrazenie plynulého pohybu vrátane rýchlych pohybov bez rozmazania.Športové, akčné scény a ostatné rýchle pohyby sú vďaka tomu dokonale čisté a jasné.Pripočítate k tomu využitie modernej IPS obrazovky s vynikajúcim podaním farieb a takmer neobmedzenými pozorovacími uhly aj integráciu senzora okolitého osvetlenia.Razom máte zaistený úplne dokonalý obraz pri minimálnej spotrebe elektrickej energie a elimináciu nežiaduce očné únavy.

S televízorom Panasonic TX-L47ET50 je pripojenie k sieti a následné zdieľanie obsahu prostredníctvom technológie DLNA dokonale intuitívne.Rôzne typy obsahu, ako sú nahrané TV programy, fotografie, videá a hudobné nahrávky si môžete vychutnať, nech ich máte uložené v akomkoľvek zariadení, pripojenom do domácej siete.Integrovaný webový prehliadač podporuje aj stránky v jazyku HTML5, takže môžete surfovať internetom rovnako ako na počítači.

Z konektorové výbavy televízora vyčnieva štvorica moderných HDMI rozhranie pre prenos nekomprimovaného audiovizuálneho obsahu.Jeden port je navyše vybavený podporou spätného kanálu audia ARC.Vďaka nemu budete môcť televízor prepojiť obojsmerne s kompatibilným systémom domáceho kina len jediným káblom a počúvať zvukový výstup televízora cez priestorovú sústavu reproduktorov.Nechýba ani trojica USB portov či slot pre karty Secure Digital.S ich pomocou budete môcť prehrávať širokú paletu multimediálnych formátov.A na USB portom pripojené zariadenia taktiež zaznamenávať televízne vysielanie.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti displeja:
Uhlopriečka obrazovky: 47 "(119 cm)
Rozlíšenie: 1920 x 1080 bodov
Typ panelu: 3D LCD-IPS (aktívny,konverzie 2D/3D)
Podsvietenie: LED
Dynamický kontrast: brilantný kontrast
Uhol sledovania: 178 °/178 ° (Horizontálne/Vertikálne)
Zobrazovacia frekvencia: 800 Hz (backlight scanning)

Príjem TV signálu:
DVB-T tuner pre príjem digitálneho pozemného vysielania/HD DVB-T tuner pre príjem digitálneho pozemného vysielania vo vysokom rozlíšení (MPEG-4)
DVB-C tuner pre príjem káblovej televízie/HD DVB-C tuner pre príjem káblovej televízie vo vysokom rozlíšení (MPEG-4)

Video vstupy a výstupy:
4x HDMI (na boku 1x s ARC) 1x Komponentný (zdieľaný jeden kanál pre kompozitné video)
1x Kompozitný
1x SCART

Zvukové vstupy a výstupy:
Výstup na slúchadlá (Na boku)
Digitálny optický výstup
PC audio vstup

Ďalšia výbava:
3x USB 2.0 (foto/video/hudba/záznam TV vysielania)
Slot pre karty CI (Common Interface)
Čítačka pamäťových kariet SD/SDHC/SDXC
Ethernetový vstup (Podporuje DLNA)
Integrovaný WiFi adaptér
Svetelný senzor

Podpora formátov:
AVCHD 3D/Progressive, SD-VIDEO/MotionJPEG (Lumix)/DivXPlusHD/WMV/MKV/AVI/MP4/MOV, MP3/AAC/WMA Pro/FLAC, JPEG/MPO

Ozvučenie:
Reproduktory: 2x 8 zostáv reproduktorov
Subwoofer (75 mm)
Technológia: V-Audio Surround, Dolby Digital Plus/DolbyPulse/DTS 2.0 + Digital Out

Ďalšie technológie:
EPG a Teletext/herný režim/webový prehliadač/VIERA Connect/HbbTV/Sociálne siete (Facebook/Twitter)/Skype v priebehu sledovania TV/VIERA vzdialená podpora aplikácií/VIERA Link/VIERA Tools/Multi Window PAT/Q-Link/časovač vypnutia

Údaje o spotrebe:
Typická spotreba: 68 W
Spotreba v Stand-by: 0,3 W

Prevedenie televízora:
Povrch: metalický dizajn (kryštálový rámček)
Rozmery (So stojanom): 1098 x 704 x 256 mm (Š x V x H)
Rozmery (Bez stojana): 1098 x 656 x 36 mm (Š x V x H)
Hmotnosť (So stojanom): 19 kg
Hmotnosť (Bez stojana): 15 kg
VESA uchytenie: áno

Dodávané príslušenstvo:
Diaľkový ovládač
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
47" (119,38 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
47" (119,38 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
109,8 cm Hotovo!
Výška
70,4 cm Hotovo!
Hĺbka
25,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
65,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
19 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Backlight Scanning

Ovládané podsvícení dovolilo z rozdělení podsvícení na určité oblasti zvýšení generovaných snímků ze 60 na 240 za sekundu. Jemné podsvícení displeje a omezení blikání snižuje počet paobrazů, produkuje hladké, rychlé pohyby bez rozmazání. Sportovní scény, akční scény a další fast-motion obrázky jsou ostré a jasné.

Viera Connect

Vďaka funkcii VIERA Connect získate jednoduchým stlačením tlačidla na diaľkovom ovládači prístup k celému svetu vybranej online zábavy a k službe Social TV. Vstavané sieťové technológie Wi-Fi a DLNA umožňujú, aby televízor VIERA komunikoval s kompatibilnými zariadeniami.

2D to 3D Conversion

Táto pokročilá technológia konverzie zmení prakticky akýkoľvek 2D obsah na 3D s krásne ostrým, jasným a živým obrazom. Aj obyčajné 2D televízne vysielanie a nahrané programy sa môžu zmeniť na 3D!

Viera Link

Technológia VIERA Link vám poskytuje možnosť kontroly nad všetkými multimediálnymi zariadeniami Panasonic pomocou jediného diaľkového ovládača. Jednoducho pripojte prístroj Panasonic k svojmu televízoru a môžete začať.

Wide viewing angle

Díky širokému pozorovacímu úhlu 178 ° uvidíte jasné a zářivé snímky z každého sedadla v místnosti. Podsvícení nabízí přenos clony, která zvyšuje kontrast mezi světlými a tmavými barvami a zlepšuje odezvu pro poskytnutí plynulejších videosekvencí.

IPS LED Panel

IPS (In-Plane Switching) LED Panel technológia poskytuje neuveriteľne široký pozorovací uhol - až 178 stupňov - takže si budete môcť vychutnať výnimočne jasný a čistý obraz z takmer ľubovoľného miesta v miestnosti.

Príslušenstvo pre 47" Panasonic VIERA TX-L47ET50E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 47" Panasonic VIERA TX-L47ET50E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 47" Panasonic VIERA TX-L47ET50E.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií