Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Strong televize - fandíme sportu

50" Sharp LC-50LE751V

Zobraziť katalóg
50" Sharp LC-50LE751V
3,7 3 hodnotení
Televízor 3D SMART LED, uhlopriečka 127cm, 200Hz, FullHD 1920x1080, DVB-T2/C MPEG4 tuner, AQUOS NET + s webovým prehliadačom, USB nahrávanie, Timeshift, WiFi adaptér súčasťou, ovládanie pomôcť smart telefónu, energ. trieda A +
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WSA352c Produktové číslo:  LC50LE751V Stránky výrobcu

50" Sharp LC-50LE751V

50" Sharp LC-50LE751V je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Sharp LC-50LE751V s minimálnym rámčekom vám sprostredkuje úchvatnú a ničím nerušenú filmovú zábavu. Na obrie uhlopriečke päťdesiatich palcov si budete môcť vychutnávať zážitok vo 2D aj 3D . Obraz so svojimi prirodzenými farbami je skutočne brilantný, má bohatý kontrast a hĺbku, ktorá berie dych. Vďaka najnovšej 3D obrazovej technológii sa pri sledovaní televízie ponoríte do nového sveta . To všetko a ešte oveľa viac získate pri nízkej spotrebe pri prevádzke .

Živý a uhladený obraz pri sledovaní filmov s dynamickými scénami a športových prenosov zaručí 200Hz Active Motion . Zvukový sprievod obstará dvojica reproduktorov o výkone 15 W . Vaše uši zažijú nepoznané vo formáte Dolby Digital Plus . Bohatá výbava televízora je v znamení všetkých súčasne používaných tunerov pre príjem televízneho vysielania. Začlenenie televízora do domácej siete umožní LAN konektor RJ-45 alebo moderné WiFi adaptér. Podpora sieťového štandardu DLNA poskytne podporu pre streamovanie hudby a fotografií z vášho počítača priamo na obrazovku televízie.

Technológia AQUOS NET + umožní prístup do sveta plného aplikácií priamo prostredníctvom vášho televízora. Ako ľahké a pohodlné. Nechýba ani pohodlné ovládanie z aplikácie na vašom smartfóne alebo tabletu . Nahrávanie na pripojený USB disk si taktiež nájde svoje uplatnenie. Pomocou funkcie Time Shift navyše nezmeškáte ani žiadny obľúbený program. Televízor nie je len vybavený pokročilými technológiami, ale aj krásnym dizajnom , Ktorý ozdobí každú miestnosť.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi ready Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,3 cm Hotovo!
Výška
71,8 cm Hotovo!
Hĺbka
30,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
66,9 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 50" Sharp LC-50LE751V
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií