PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

50 "Toshiba 50L2456DG

Zobraziť katalóg
50 "Toshiba 50L2456DG
4,7 3 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 127cm, AMR + 200, Full HD 1920x1080, DVB-T2/T/C tuner, USB PVR recording, 2x HDMI, MHL, scart, D-Sub, USB, 2x 7W, energ. trieda A +
Kód:  WB050h3 Produktové číslo:  50L2456DG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50 "Toshiba 50L2456DG

Obrie televízia s uhlopriečkou 127 cm v sebe spája realistický obraz aj kvalitné zvukové podanie, s ktorými si užijete každý film, športový prenos aj koncert. Než ju ale prvýkrát zapnete, pokochajte sa jej dizajnom. Čierne rámčeky a neobvykle tvarovaný stojan ozdobia každú obývačku.

Perfektný obraz aj zvuk

Sledovanie akčných filmov, športových relácií aj vašich obľúbených seriálov budú vizuálnou udalosťou. Na Full HD panelu uvidíte všetko ostro a v prekypujúcich farbách. Široké pozorovacie uhly oceníte, ak sa na film budete pozerať s celou rodinou. So svojimi rozmermi sa technický skvost hodí aj do väčších obývacích izieb, ktoré naplnia atmosférou reproduktory NICAM Stereo so zvukom Dolby Digital.

Televízia má aj pokročilé obrazové funkcie , ako je sofistikované zobrazenie 24p, takže si vychutnáte filmy z diskov Blu-ray presne tak, ako chcel sám režisér. Full HD obrazovka má obnovovaciu frekvenciu 50 Hz, vďaka čomu zariadi ostrý obraz aj pri športových podujatiach, akčných filmoch či hraní konzolových hier. Na paneli si tak vychutnáte bez rozostrenia skutočne živý obraz.

Široké možnosti pripojenia

Integrácia tunera pre DVB-T/T2/C vám ušetrí výdavky za settop boxy. USB konektor slúži pre zobrazenie fotografií aj pre prehrávanie vašich videí a hudby. Pripojenie prehrávačov aj konzol pojmú 2 konektory HDMI, komponentný aj kompozitný vstup a s digitálnym zvukovým výstupom si pripojíte aj domáce kino. Vďaka funkcii MHL si ľahko pripojíte externé zariadenie s kompatibilným USB, ako sú napríklad smartphony a tablety, z ktorých je možné sledovať obsah na väčšej obrazovke cez HDMI.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!
Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,2 cm Hotovo!
Výška
70,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
66,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
73 cm Hotovo!
Hmotnosť
16 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 50 "Toshiba 50L2456DG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Toshiba 50L2456DG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50 "Toshiba 50L2456DG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Toshiba 50L2456DG.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií