AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

60" Philips 60PFL8708S Elevation

Zobraziť katalóg
60" Philips 60PFL8708S Elevation
Televízor 3D SMART LED, 900Hz, Ambilight Prism XL 4, 16:9, Pixel Precise HD, uhlopriečka 151cm, 350cd/m2, FullHD 1920x1080p, 25W RMS, HD DVB-T/T2/C/S2, 4x HDMI, 3x USB (nahrávanie , timeshift), VGA, LAN, DLNA, SCART, HbbTV, Micro Dimming Pro, Dual Play + 4x 3D okuliare, diaľkové ovládanie s klávesnicou a senzorom pohybu, energ. trieda A +
Kód:  WC383f8 Produktové číslo:  60PFL8708S/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

60" Philips 60PFL8708S Elevation

Extra tenký 3D televízor uvítajú všetci nároční diváci. Vyniká pôsobivou 4strannou svetelnú projekciu Ambilight XL a technológiu Prism . Vďaka tým bolo dosiahnuté úžasné ilúzie televízora vznášajúceho sa v opare svetla, a je jedno či je televízor pripevnený na stenu alebo stojí na priehľadnom podstavci. Tieto patentované technológie opticky zväčšujú obraz projekciou svetla zo 4 strán zadnej časti televízora na stenu za televízorom. Ambilight automaticky upravuje farby, aby zodpovedali televíznemu obrazu, čím pre vás vytvorí skvelé osvietenie pre menšie únavu očí, pohodlnejšie sledovanie a najmä dojem ďaleko väčšie plochy, ktorá sa futuristicky rozplýva do priestoru. Vďaka funkcii prispôsobenia farby steny, je farba svetla dokonalá bez ohľadu na farbu steny. Prism umiestňuje LED diódy Ambilight doprostred zadnej strany televízora a inteligentné algoritmy riadi odraz svetla medzi stenou a televízorom, upravujú svetlo vyžarované do strán a prinášajú doteraz najdokonalejší efekt Ambilight .

Ďalej je tu sofistikovaná technológia Perfect Pixel HD pre mimoriadnu čistotu obrazu, ktorá každý pixel upravuje, aby sa lepšie hodil k susediacim pixelom. Výsledkom je jedinečná kombinácia prirodzených detailov, živých farieb a dokonalého kontrastu. Perfect Motion Rate na frekvencii 900 Hz bola vyvinutá pre presné, plynulé a prirodzené zobrazenie pohybu. Vďaka tomu vás naplno vtiahne do fantastického sveta 3D, ktoré si vychutnáte vo všetkých scénach. Technológia Easy 3D potom zaručuje dlhé hodiny príjemného sledovania 3D, vďaka obrazu bez blikania a obmedzenia tieňových obrazov. Používa totiž pasívne 3D pomocou polarizovaných okuliarov , Ktoré sú hneď štvoro pribalené . Tieto 3D okuliare sú ľahké a nevyžadujú batérie. U hier pre dvoch hráčov býva obrazovka rozdelená na dve časti. Vďaka vymoženosti 3D Max vám televízor umožní úžasný zážitok z hrania vo dvoch na celej obrazovke.

Bezdrôtovým pripojením WiFi televízor rýchlo pripojíte k internetu, a tým získať celý svet online obsahu. Funkcia Smart TV uľahčujú sledovanie všetkého multimediálneho obsahu. So službou Skype a dodávané kamere uskutočníte hlasové hovory a videohovory z obývacej izby tvárou v tvár. 4jádrový procesor zaistí vždy rýchle funkcie Smart TV a poradí si s viacerými úlohami naraz. Surfujte po internete, sledujte televíziu a volajte cez Skype zároveň! Komfortné ovládanie prinesie ovládač s klávesnicou pre jednoduché písanie textu. Klávesnicu má na spodnej strane as gyroskopom spozná, ktorú stranu chcete zrovna používať. Pri písaní tak nehrozí prepínanie kanálov a pod Televízor možno tiež ovládať cez telefóny či tablety aplikácií MyRemote. Ak chcete ovládať všetko čo najľahšie a najpohodlnejšie, stačí pripojiť bezdrôtovú klávesnicu. Funkcie WiFi Miracast má za úlohu zrkadliť displej vašich chytrých zariadení a zobraziť ho na veľkej obrazovke.

Doplňujúce informácie:

Obrazové technológie:
Perfect Pixel HD Engine
900Hz Perfect Motion Rate
Micro Dimming Pro
Miestne kontrast
Perfect 3D Natural Motion
Super Resolution

Ambilight:
Verzia Ambilight: 4stranná XL
Funkcia Ambilight: Funkcia prispôsobenia farbe stien, Svetelný režim Lounge

Zvuk:
Zvukové funkcie: 3D wOOx, Smart Stereo
Vylepšenia zvuku: Automatická úprava hlasitosti, Clear Sound, Incredible Surround, Pure Bass

Smart TV:
Interaktívnej televízie: HbbTV
Aplikácia SmartTV: Funkcia Catch-Up TV, Netflix, Online aplikácie, prihlásený videopožičovne, Otvorený internetový prehliadač, YouTube
Služba Social TV: Facebook, Služba Skype, Twitter

Aplikácia My Remote:
Ovládanie
Nahrávanie cez aplikáciu MyRemote
Simply Share
Televízne sprievodca
WiFi Smart Screen

Interakcie s užívateľom:
SimplyShare (Prehliadač médií DLNA, USB prehliadač médií)
Multiroom Client a Server
Diaľkový ovládač Smart text
Diaľkový ovládač s ukazovateľom
Certifikácia Wi-Fi Miracast Certified
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
63" (160,02 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
63" (160,02 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
134,2 cm Hotovo!
Výška
86 cm Hotovo!
Hĺbka
23,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
77,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
1,48 cm Hotovo!
Hmotnosť
27,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 60" Philips 60PFL8708S Elevation Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 60" Philips 60PFL8708S Elevation. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 60" Philips 60PFL8708S Elevation.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií