WS7480

65 "Philips 65PUS9109

Zobraziť katalóg
65 "Philips 65PUS9109
Televízor 3D SMART LED, 1000Hz, uhlopriečka 164cm, Ambilight 4 + hue, 4K UHD 3840x2160, 2x DVB-T/T2/C/S/S2, 4x HDMI, Scart, 2x CI +, 3x USB, WiFi, Hex Core, HbbTV, Micro Dimming Pro, 2 x 3D okuliare, energ. trieda A +
Kód:  WC386l2 Produktové číslo:  65PUS9109/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65 "Philips 65PUS9109

Nechajte sa unášať súhrou luxusných vlastností vo vizuálnej aj audio oblasti. Ultra HD obraz umocní najnovšie zobrazovacie technológie, 4stranné rozšírenie obrazu Ambilight, ak tomu pridáva bezdrôtový subwoofer , Ktorý zastrčíte napríklad pod sedačku, a napriek tomu dodá TV zážitkom poriadnu hĺbku. Spoločne vás naplno vtiahnu do filmovej či herného sveta. Sofistikovaná technológia Perfect Pixel Ultra HD prevádza akýkoľvek obraz do rozlíšenia 4K Ultra HD. Výsledkom je jedinečná kombinácia prirodzených detailov, živých farieb a dokonalého kontrastu. Perfect Motion Rate na frekvencii 1000 Hz bola vyvinutá pre presné, plynulé a prirodzené zobrazenie pohybu. Vďaka tomu vás naplno vtiahne do fantastického sveta 3D, ktoré si vychutnáte vo všetkých scénach.

Nekonečný zástup možností


Cez WiFi sa rýchlo pripojíte k internetu, a tým získate prístup k celému svetu online. Funkcia Smart TV uľahčujú sledovanie všetkého multimediálneho obsahu a 6jádrový procesor zaistí plynulý chod a poradí si s viacerými úlohami naraz. Potenciál zábavy rapídne narastá so systémom Android, kam doplníte aplikácie, hry a skvelé doplnky z obchodu Google Play . So službou Skype a integrovanou kamerou uskutočníte videohovory z obývacej izby tvárou v tvár. WiFi Miracast zrkadlí displej vašich chytrých zariadenia a zobrazí ho na veľkej obrazovke.

Hovorte, ukazujte, píšte


Komfortné ovládanie prinesie ovládač s klávesnicou pre jednoduché písanie textu. Klávesnicu má na spodnej strane as gyroskopom spozná, ktorú stranu chcete zrovna používať. Pri písaní tak nehrozí prepínanie kanálov a pod. Chcete stlmiť hlasitosť? Stačí prejsť rukou, vstavaná kamera rozpozná gesto a hlasitosť príslušne upraví. Nechce sa vám používať klávesnicu? Porozprávajte do diaľkového ovládača a výsledky sa objaví na televíznej obrazovke! Televízor je možné tiež ovládať cez telefóny či tablety aplikácií MyRemote.

Luxusný vo všetkých smeroch


Milovníkov televízneho vysielania poteší zdvojená Tunerová výbava čítajúcich kompletný výber všetkých používaných typov . Vďaka dvojitému tuneru môžete sledovať obľúbený seriál aj futbalový zápas súčasne. K tomu dostanete službu Philips Cloud TV s výberom zo stoviek televíznych kanálov z celého sveta. Cez Multiroom TV možno zdieľať živé televízne vysielanie a záznamy medzi televízormi, bez toho aby ste museli platiť za ďalšie predplatné. Vyznávačov hranie na konzolách či precízneho obrazu Blu-ray alebo z iného HD zdroja dáva k dispozícii hneď 4 HDMI, ale aj komponentný vstup, SCART a trojicu USB pre pamäťové médiá.

Pôžitok za hranicami TV


Vyniká tiež pôsobivú 4strannou svetelnú projekciu Ambilight XL. Vďaka tým bolo dosiahnuté úžasné ilúzie televízora vznášajúceho sa v opare svetla , A je jedno či je televízor pripevnený na stenu alebo stojí na priehľadnom podstavci. Tieto patentované technológie opticky zväčšujú obraz projekciou svetla zo 4 strán zadnej časti televízora na stenu za televízorom. Ambilight automaticky upravuje farby, aby zodpovedali televíznemu obrazu, čím pre vás vytvorí skvelé osvietenie pre menšie únavu očí, pohodlnejšie sledovanie a najmä dojem ďaleko väčšie plochy, ktorá sa futuristicky rozplýva do priestoru. Vďaka funkcii prispôsobenia farby steny, je farba svetla dokonalá bez ohľadu na farbu steny.

Doplňujúce informácie:

Vylepšenie obrazu:

Perfect Natural Motion
1000Hz PMR Ultra
Miestne kontrast
Ultra rozlíšenie
Micro Dimming Pro

3D technológia:
Herný zážitok v celoobrazovkovom režime pre dvoch hráčov
Prevod 2D na 3D

Ambilight:
Verzia Ambilight: 4 strany
Funkcia Ambilight: Funkcia prispôsobenia farbe stien, Herný režim, Svetelný režim Lounge
Systém Ambilight: Vstavaný systém Ambilight + hue

Zvuk:
Zvukové funkcie: Ambi wOOx, Prirodzený zvuk, HD Stereo
Vylepšenie zvuku: Incredible Surround, Incredible Surround 3D, Clear Sound, Automatická úprava hlasitosti, Dynamické zvýraznenie basov, DTS Premium

Formáty prehrávania:
Video kontajnery: AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, 3GP
Titulky: .AAS, .smi, .SRT, .ssa, .SUB, TXT, MKV/SRT
Hudba: AAC, MP3, WMA (v2 až v9.2)
Obraz: JPEG, BMP, GIF, JPS, PNG, PNS

Aplikácia Smart TV:
Funkcia Catch-up TV
Netflix
Spotify
Online aplikácie
Online videopožičovne

Aplikácia My Remote:
Ovládanie
Simply Share
Televízne sprievodca
WiFi Smart Screen

Interakcie s užívateľom:
SimplyShare (Prehliadač médií DLNA, Prehliadač médií USB)
Certifikácia Wi-Fi Miracast
Cloud TV a Cloud Explorer
Multiroom Client a Server

Integrovaná Smart Camera:
Ovládanie gestami
Služba Skype
Ostrosť prispôsobená podľa vzdialenosti

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
157,4 cm Hotovo!
Výška
89,2 cm Hotovo!
Hĺbka
27,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83,9 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
27,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 65 "Philips 65PUS9109 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Philips 65PUS9109. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65 "Philips 65PUS9109. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Philips 65PUS9109.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií