AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

7" Hyundai PDL 783 UHDDVBT

Zobraziť katalóg
7" Hyundai PDL 783 UHDDVBT
4,3 30 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 17,8 cm, 800x480px, DVB-T MPEG4 tuner, AVI, MPG, MP4, MKV, TS, TP, MOV, VOB, DivX, XviD, USB, nahráva na HDD/USB flash disk, Timeshift, energ. trieda A
Kód:  WHY204f Produktové číslo:  HYUPDL783UHDDVBT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

7" Hyundai PDL 783 UHDDVBT



Idete na dlhší pobyt a nechcete premeškať pokračovanie večerníčku, obľúbeného programu alebo filmu?

Ak máte prenosný televízor značky Hyundai s digitálnym tunerom DVB-T  to nebude problém!

Perfektný spoločník na cestovanie do auta, na chalupu alebo všade tam, kde by vám mohla chýbať televízia.

Pohoda nielen na cestách


Ak chcete začať dovolenku pohodovým cestovaním, bez kriku a všetečných otázok vašich detí, nie je nič jednoduchšie. Rovnako  nemusíte riešiť dilemu, či sa budete pozerať doma na obľúbený športový program, alebo urobíte radosť rodine a pôjde sa na naplánovanú dovolenku.

Nepáči sa vám aktuálny program? Nie je nič jednoduchšie ako si z USB zariadenia pustiť vaše obľúbené filmy, seriály či hudbu.

Oceníte tiež funkciu Record Ready , ktorá umožňuje nahrávanie filmov a televíznych relácií na pripojený flashdisk alebo rovno externý disk. S pripojeným pamäťovým zariadením si možno užívať aj funkcie TimeShift pre sledovanie programov s časovým posunom.



K prenosnému televízoru dostanete tiež bohaté príslušenstvo ako praktickú tašku na bezpečné uloženie prístroja s popruhom pre zavesenie na sedadlo automobilu, adaptér do auta, AV kábel, diaľkové ovládanie a anténu pre príjem digitálneho signálu.

Televízor plne podporuje české titulky . Disponuje zabudovanými reproduktormi, slúchadlovým a AV výstupom, AV aj HDMI výstupom, a nabíjacím akumulátorom.

Jedná sa  o univerzálny cestovný doplnok, vďaka ktorému získavate stále spojenie so svetom. Jednoduchý dizajn dotvára čierne elegantné prevedenie so 7 "LCD displejom a príjemným LED podsvietením.


Po pripojení k väčšiemu televízoru je možné vďaka USB vstupu prístroj využívať aj ako multimediálny prehrávač, ktorý prehráva všetky bežné formáty ako JPG , BMP , MP4 , MP3 atď

Malý rozmerom, ale veľký výbavou. To je Hyundai PDL783 televízor - Váš ideálny spoločník na cestách!










 

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
7" (17,78 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Bez podpory SMART Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
7" (17,78 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Pripojenie

USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
22 cm Hotovo!
Výška
12,5 cm Hotovo!
Hĺbka
3,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,98 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má tato TV jakýkoliv vstupní konektor pro externí video signál např. pro připojení DVD přehrávače ? Díky za odpověď.

Diskusia a poradňa k 7" Hyundai PDL 783 UHDDVBT
Príslušenstvo pre 7" Hyundai PDL 783 UHDDVBT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 7" Hyundai PDL 783 UHDDVBT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 7" Hyundai PDL 783 UHDDVBT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 7" Hyundai PDL 783 UHDDVBT.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií