Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Acer X1383WH

Zobraziť katalóg
Acer X1383WH
4,6 11 hodnotení
Projektor nat. WXGA (1280x800), max FullHD (1920x1080), 3100 ANSI lm, kontrast 17000:1, HDMI, DLP 3D
Kód:  WX350a4e Produktové číslo:  MR.JHF11.001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer X1383WH

Cenovo atraktívny projektor zaručujúci kvalitnú projekciu s dokonalým podaním detailov aj pri premietaní na farebné steny, vrátane podpory 3D projekcie 3D DLP. Rozlíšenie WXGA projekcie umožňuje dosiahnuť ostrého a presného zobrazenia. Farby sú živé a úplne prirodzené vďaka technológii Acer ColorBoost II+ . Pre svoju kompaktnosť je veľmi vhodný na využitie na obchodných cestách alebo v školstve. Okrem toho má projektor zabudovaný reproduktor.

Jasný obraz s vernými farbami


Projektor Acer X1383WH sa môže pochváliť vysokým jasom (3100 lúmenov) a kontrastom (17000:1) pre živší a detailnejší obraz. Technológie Acer ColorSafe II a ColorBoost II+ sa postarajú o čo najvernejšie podanie farieb

Vďaka technológiám DLP 3D a HDMI 3D je projektor Acer X1383WH pripravený pre 3D projekciu , ktorú môžete využiť ako na presvedčivejšiu prezentáciu, tak na pôsobivú domácu zábavu.

Dlhšia životnosť


Projektor Acer A1383WH je chránený proti vniknutiu prachu a piesku do citlivých komponentov. Priestor s motorom a farebným kolieskom je utesnený a vertikálna poloha dosky s elektronikou zabraňuje usadzovaniu prachu na teplotných senzoroch. Ďalšou ochranou je kryt proti prachu na objektíve a 3D prachové filtre v oblasti nasávania vzduchu, ktoré zabraňujú vnikaniu mikročastíc. Tento systém značne zvyšuje životnosť projektora a znižuje riziko jeho poškodenia aj náklady na údržbu.

Bohatá portová výbava


Už sa nemusíte báť, že nebudete mať ako prepojiť svoje zariadenie s projektorom kvôli chýbajúcemu portu. Acer X1383WH má nielen vstup HDMI s podporou rozhrania MHL na pripojenie tabletu alebo telefónu, ale tiež rovno dva VGA (D-Sub) vstupy a nechýba mu ani kompozitný a S-Video vstup.

Pripojiť k projektoru teda môžete prakticky čokoľvek od troch počítačov súčasne až po mobilné zariadenia a DVD či Blu-ray prehrávače.

Šetrný k vašej peňaženke aj k životnému prostrediu


Projektor Acer A1383WH je vybavený celým radom technológií zaisťujúcich tichšiu, ekonomickejšiu a ekologickejšiu prevádzku. Správca napájania Acer EcoProjection znižuje príkon v režime stand-by až o 90% a jeho súčasťou je aj správca ePower Management pre užívateľské nastavenie úspory energie. Napríklad v režime ExtremeECO sa zníži spotreba projektora až o 70% a životnosť lampy sa predĺži z 5000 na 10000 hodín.

Acer ColorSafe II


Technológia Acer ColorSafe II zabraňuje skresleniu farieb spôsobeným žltým alebo zeleným nádychom typickým pre DLP projektory po ich dlhodobom používaní. ColorSafe II využíva rýchle dynamické riadenie zosilnenia RGB kanálov na zabezpečenie vernejších farieb v porovnaní s tradičnými DLP projektormi.

Acer ColorBoost II +


Technológia Acer ColorBoost II vylepšuje podanie farieb v premietanom obraze DLP projektorom Acer. Jej súčasťou je tiež technológia Acer Best Color Tracking , ktorá zaisťuje bohatšie detaily, hladšie prechody medzi farbami a jasnejšie prirodzené farby.

Farebné ladenie motora HSG zvyšuje sýtosť farieb a prináša neobyčajne realistické odtiene pleti a neprekonateľnú reprodukciu farieb. Špeciálne navrhnuté šesťsegmentové koliesko s dlhšími časmi pre červenú a žltú farbu pri svojom otáčaní prináša vyššiu úroveň jasu.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer X1383WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer X1383WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer X1383WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer X1383WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer X1383WH.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií