AD homeoffice PET

ALCATEL ONETOUCH POP C3 4033D Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
ALCATEL ONETOUCH POP C3 4033D Black Dual SIM
2,6 3 hodnotení
Mobilný telefón 4 "480x800, CPU 1.3GHz Dual-Core, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, fotoaparát 3.2mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, microSD, micro USB, Android 4.2
Kód:  RL814h1 Produktové číslo:  4033D-2EALCZ1 Stránky výrobcu
ALCATEL ONETOUCH POP C3 4033D Black Dual SIM Predaj skončil

ALCATEL ONETOUCH POP C3 4033D Black Dual SIM

Alcatel OneTouch POP C3 predstavuje kompaktný a dobre vybavený telefón, ktorý je zabalený do atraktívneho dizajnu. Jeho prednosťou je možnosť využívať služby viacerých telefónnych operátorov súčasne vďaka prítomnosti slotu pre dve SIM karty. Ľahkú prácu s telefónom umožňuje kvalitné 4 "displej s výborným zobrazením farieb, ktoré oceníte najmä pri prezeraní fotiek, sledovanie videa či surfovanie na internete. Rýchly dvojjadrový procesor a operačná pamäť o veľkosti 512 MB si poradí s multitaskingom a skvele si užijete aj hranie hier. Pre ukladanie súborov je pripravená interná pamäť s kapacitou 4 GB, Ktorú možno ľahko rozšíriť pomocou slotu pre pamäťové karty až o ďalších 32 GB.

Telefón je tiež vybavený snímačom s rozlíšením 3,2 MPx, S ktorým môžete robiť skvelé fotky v akejkoľvek situácii a jednoducho je hneď zdieľať so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach. A to treba prostredníctvom prítomného Wi-Fi modulu alebo cez rýchlu mobilnú sieť 3G s podporou HSDPA/HSUPA. Jednoduché bezdrôtové spárovanie telefónu s ostatnými zariadeniami je umožnené pomocou technológie Bluetooth. Vďaka hudobnej aplikácii, ktorá prehrá všetky bežné hudobné formáty a 3,5 mm jacku pre pripojenie slúchadiel alebo reproduktora, je telefón dobre pripravený aj pre počúvanie hudby. Nezabudlo sa ani na FM rádio. Pri cestách sa vám určite bude hodiť asistovanej GPS, Ktoré vám umožní nájsť najrýchlejšiu cestu do cieľa.

V telefóne je nainštalovaný operačný systém Android 4.2 Jelly Bean. Môžete tak hneď využiť pripravených aplikácií ako Facebook, Twitter či GMail alebo si vybrať z veľkého množstva ďalších aplikácií na portáli Google Play.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALCATEL ONETOUCH POP C3 4033D Black Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALCATEL ONETOUCH POP C3 4033D Black Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH POP C3 Schwarz 4033D Dual-SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH POP C3 Schwarz 4033D Dual-SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALCATEL ONETOUCH POP C3 4033D Black Dual SIM.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií