AD homeoffice PET

Aligator A360 Senior Black Grey

Zobraziť katalóg
Aligator A360 Senior Black Grey
4,1 91 hodnotení
Mobilný telefón nielen pre seniorov, ktorý vďaka osvedčenej koncepcii spĺňa všetky predpoklady na jednoduché a pohodlné ovládanie. Veľký displej a tlačidlá, hlasový sprievod klávesov, pokročilá SOS funkcia a SOS locator, diaľkové ovládanie, extra dlhá výdrž, SOS LOCATOR
Kód:  RT110g8 Produktové číslo:  A360BG Stránky výrobcu
Aligator A360 Senior Black Grey Predaj skončil

Aligator A360 Senior Black Grey

Praktický, cenovo dostupný mobilný telefón Aligator A360 je určený najmä pre seniorov, ale nielen pre nich. Ergonomicky riešený mobil sa dobre drží a nie je zbytočne ťažký. Jednoduché ovládanie zaisťujú oddelená veľké tlačidlá s oznámením stisku hlasom. Vysoko kontrastný farebný displej pomáha s orientáciou v prehľadnom používateľskom rozhraní. V základnej výbave je - budík, kalkulačka, FM rádio, či hudobný prehrávač. Navyše tu nájdeme LED svietidlo a praktické pútko na šnúrku.

Funkcia SOS Locator posilní bezpečnosť a istotu vašich najbližších. Po stlačení SOS tlačidla odošle SMS správu obsahujúcu údaje o polohe mobilného telefónu. Príjemcovi s telefónom s internetovým pripojením stačí kliknúť na odkaz na zobrazenie polohy telefónu na mape. Pamäť prístroja pojme až 100 telefónnych čísel a 50 SMS správ, ďalšie je možné uložiť na SIM kartu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aligator A360 Senior Black Grey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator A360 Senior Black Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aligator A360 Senior Black Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aligator A360 Senior Black Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aligator A360 Senior Black Grey.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií