Apple AirPods Pro 2022

Zobraziť katalóg
Apple AirPods Pro 2022
4,8 587 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, štuple, aktívne potlačenie hluku (ANC), uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.3, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX4, výdrž batérie až 30 h (6 h+24 h)
Kód:  JA940i4b Produktové číslo:  JA940i4b Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Apple AirPods Pro 2022

Bezdrôtové slúchadlá Apple AirPods Pro 2022 s prepracovaným zvukom a oveľa lepším potlačením hluku

Druhá generácia magických slúchadiel Apple AirPods Pro je konečne tu! Úplne nový čip Apple H2 totiž rozohráva veľké zvukové predstavenie, vďaka ktorému sa používateľský zážitok posúva na oveľa vyššiu úroveň. K tomu výrazne napomáha aj vylepšené aktívne potlačenie hluku. Bezdrôtové slúchadlá Apple AirPods Pro 2022 si jednoducho zamilujete už po pár minútach. A využiť ich môžete na ktoromkoľvek Apple zariadení, pretože párovanie a prepájanie napríklad z iPhonu na iPad prebieha prakticky okamžite.

True wireless slúchadlá Apple AirPods 2022 zaručia čarovné počúvanie za každých okolností

Výkon nového čipu H2, zabudovaného do ľahkého a kompaktného tela, poskytuje výnimočný akustický zážitok a potláča až dvakrát viac hluku ako predchádzajúca generácia AirPods Pro. Vďaka novému zvukovému meniču s nízkym skreslením a vlastnému zosilňovaču teraz true wireless slúchadlá AirPods Pro 2022 ponúkajú bohatšie basy a krištáľovo čistý zvuk v širšom rozsahu frekvencií.

Intuitívne dotykové ovládanie

Bezdrôtové slúchadlá do uší Apple AirPods Pro 2022 sa prakticky kompletne dajú ovládať pomocou dotykovej plôšky. Jednoduchým prejdením prsta možno regulovať hlasitosť, stlačením spustiť alebo pozastaviť prehrávanie a prijať alebo ukončiť hovor, a podržaním prepnúť medzi režimami počúvania. Je to také jednoduché!

Hrajú, len keď počúvate

Infračervený senzor spozná, kedy sú Bluetooth slúchadlá do uší Apple AirPods Pro 2022 zastrčené v ušnom kanáliku. Takže hrajú iba v okamihu, keď ste pripravení počúvať. Hneď ako ich vyberiete, automaticky pozastavia prehrávanie. A pretože slúchadlá s mikrofónom nie sú nijako káblovo prepojené, môžete pokojne využívať iba jedno slúchadielko – záleží len od vás. A pri športovaní potom oceníte, že slúchadlá aj nabíjacie puzdro majú certifikáciu odolnosti IPX4.

Bezkáblové slúchadlá AirPods Pro 2022 majú nové nabíjacie puzdro

Bezkáblové slúchadlá AirPods Pro 2022 sa dodávajú s novo navrhnutým nabíjacím puzdrom, ktoré je odolné proti potu a vode. Rovnako obsahuje pútko na šnúrku, takže ich máte vždy poruke. Vďaka funkcii Precision Finding môžu používatelia s iPhonom podporujúcim U1 nájsť svoje nabíjacie puzdro pomocou navádzacích pokynov. Nabíjacie puzdro má aj vstavaný reproduktor, ktorý vydáva hlasnejšie tóny, takže ho nájdete veľmi jednoducho a rýchlo.

Nabíjacie puzdro pre in-ear slúchadlá Apple AirPods Pro 2022 s podporou MagSafe

S elegantným nabíjacím puzdrom majú in-ear slúchadlá Apple AirPods Pro 2022 celkovú výdrž na úrovni 30 hodín aj s aktívnym potlačením hluku. Základná výdrž slúchadiel sa pohybuje až na úrovni 6 hodín, čo je o 1,5 hodiny viac ako pri minulej generácii. Puzdro sa jednoducho nabíja pomocou dodaného USB kábla s Lightning konektorom. Lepším variantom však je použiť bezdrôtovú nabíjačku. Napríklad s podporou MagSafe.

Bezchybné párovanie s Apple produktmi

S akýmkoľvek zariadením od Apple sa pomocou Bluetooth 5.3 spárujú slúchadlá do uší AirPods Pro 2022 okamžite. Keď ich vyberiete z nabíjacieho puzdra a dáte do uší, obklopia vás príjemným zvukom.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Apple AirPods Pro 2022

  • Aktívne potláčanie hluku tlmí nežiaduce okolité zvuky
  • Adaptívny režim priepustnosti prepúšťa zvuk dovnútra a súčasne tlmí hlasný hluk z okolia
  • Vďaka dotykovému ovládaniu môžete prejdením prsta upraviť hlasitosť, stlačením spustiť alebo pozastaviť prehrávanie a prijať alebo ukončiť hovor, a podržaním prepnúť medzi režimami počúvania
  • Priestorový zvuk s dynamickým snímaním polohy hlavy
  • MagSafe nabíjacie puzdro s reproduktorom a pútkom na zavesenie
  • Jednoduché nastavenie, detekcia nasadenia a automatické prepínanie medzi Apple zariadeniami
  • Infračervený senzor spozná, kedy (ne)máte AirPody v uchu a spustí/vypne prehrávanie
  • Aplikácia Nájsť so zobrazením blízkosti pre AirPody Pro 2022 a nabíjacie puzdro

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.3 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Potlačenie hluku
Aktívne (ANC) Hotovo!
Stupeň krytia
IPX4 Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
30 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
6 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
24 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
Lightning, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
5,3 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze si modely Airpods někde vyzkoušet, hodně často mi bezdrátová sluchátka nesedí, tak bych si dřív radši vyzkoušel různé modely.

Dobrý den, AirPods Pro 2 jsou mé první sluchátka s ANC a nevím tedy, jak by měl potlačený zvuk znít. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli je možné, že sluchátka při zapnutém ANC vydávají v naprostém tichu lehký až jemný šum. Přirovnal bych to k šumění moře. Děkuji

Upravte kategorii produktu, vzdyt je to ostuda. " TV, foto, audio-video Hi-Fi komponenty Hudební merchandise Plakáty Filmové plakáty Apple AirPods Pro 2022"

Dobrý den Chtěl bych koupit tyto airpods ale bojím se jejich stavu. Potřeboval bych vědět jaký je jejich stav když je u výrobku napsáno použité. V jaké míře použité? Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den, mám iphone 11 a koupil jsem si sluchátka airpods pro 22, ale nejde tam prostorový zvuk (prostorový zvuk není k dispozici). Přitom mám vše zapnuté, nastavil jsem i prostorový zvuk ale nic nefunguje. Mohu prosím požádat o radu?

Dobrý den, mám dotaz na podporované nabíjení pouzdra. Mám iPhone SE 2022, který podporuje rychlé nabíjení, což dělám pomocí této nabíječky: https://www.alza.cz/choetech-pd20w-type-c-wall-charger-mfi-type-c-to-lightening-cable-d6868822.htm?o=1#parametry Vzhledem k tomu, že se jedná o rychlonabíječku, zajímalo by mě, zda nemůže poškodit pouzdro od AirPods Pro 2022 Na vašich stránkách ani na stránkách výrobce jsem nedohledal maximální možné parametry nabíječky. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, budou AirPods fungovat i s Androidem? Děkuji. Zdravím

Ahoj hledám k IPhonu malá sluchátka hlavně pro telefonování. Tzn. potřebuji dobře slyšet a zároveň, aby bylo dobře a srozumitelně slyšet i mě a to převážně venku, třeba na rušné ulici nebo při mírném povětří ? Jsou na to AirPods vhodná ? Léta jsem používal headset Plantronics Voyager 5200, ale ten vždy dobře fungoval tak cca rok... :-( Předem dík za info od zkušených uživatelů…

Prosím jaká je reálná výdrž na jedno nabití při zvýšené hlasitosti tak na 80?? dekuji

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jsou součástí balení 4 páry silikonových nástavců do uší (extra malé, malé, střední, velké), kabel Lightning na USB-C, nabíjecí pouzdro MagSafe s reproduktorem a popruh na krk. Jak je uvedeno: Odkaz do neznáma

123...
Diskusia a poradňa k Apple AirPods Pro 2022
Ďalšie informácie

Čo je ANC (aktívne potlačenie hluku)?

ANC je technológia potlačenia okolitého hluku, ktorú nájdeme v moderných bezdrôtových slúchadlách. Využíva súpravu mikrofónov, ktorými hluk sníma, a vnútri slúchadiel k nemu vytvára akustické protivlny, čím hluk eliminuje. Má ale aj určité nedostatky. Aké? Aj to sa dozviete v tomto článku.

Nahliadnite do útrob. Slúchadlá Beats Studio Buds+ lepšie hrajú a prichádzajú aj v priehľadnej verzii

Kvalitou ovenčená značka Beats predstavuje svoje nové True Wireless slúchadlá – Beats Studio Buds+. Majú zaujať už na prvý pohľad, ale pokrok samozrejme neobišiel ani vnútornú výbavu.

True Wireless – čo sú „skutočne bezdrôtové“ slúchadlá a majú nejaké nevýhody?

True Wireless slúchadlá ponúkajú kvalitné počúvanie pri zachovaní slobody pohybu. Ich vznik umožnil rad technologických inovácií – akých? Ako TWS slúchadlá vlastne fungujú a na čo si v ich prípade dať pozor, sa dozviete v tomto článku.

Kompresia audia alebo ako oklamať ucho

Kompresia zvuku využíva to, že sa ľudské ucho nechá celkom ľahko oklamať. Ako sa kompresia zvuku prejavuje, v akých prípadoch je užitočná a kedy je lepšie sa jej radšej vyhnúť?

Skutočne bez káblov: Čo ponúkajú True Wireless slúchadlá?

Bezdrôtové slúchadlá priniesli istú slobodu pohybu, ale až True Wireless slúchadlá sa úplne zbavili všetkých káblikov. O prenos signálu sa stará technológia Bluetooth, a to aj medzi obomi slúchadlami. Dobre hrajú, majú zaujímavé vymoženosti a ich predaj raketovo rastie. Prečo sú tak obľúbené? A ktoré True Wireless slúchadlá stoja za to?

Ako pripojiť slúchadlá (NÁVOD)

Predtým na pripojenie slúchadiel stačilo len jedno zasunutie konektora. Bezdrôtové slúchadlá priniesli veľa slobody, ich pripojenie zároveň vie byť trochu ošemetné. V našom článku poradíme, ako pripojiť Bluetooth slúchadlo napríklad s telefónom, ale aj spárovať k počítaču, televízoru či hernej konzole.

CES 2022 | TOP 10 noviniek a trendov zo sveta audia

Na veľtrhu CES 2022 sa opäť predstavil rad audio noviniek a nových technológií naprieč celým spektrom produktov. Na svoje si prišli milovníci priestorového zvuku, herných headsetov aj prenosných reproduktorov. Na čo sa môžete v priebehu roka tešiť?

Slúchadlá s aktívnym potlačením hluku (ANC): Ako fungujú a ktoré vybrať?

S funkciou ANC, teda Active Noise Cancelling sa stretávame pri čím ďalej tým vyššom počte modelov slúchadiel. Funkcia pomáha eliminovať rušivé zvuky z okolia (napríklad ak cvičíme v posilňovni alebo ideme v mestskej hromadnej doprave) a zvyšovať komfort nášho počúvania. Ako táto funkcia funguje a aké má výhody a nevýhody?

AirPods Pro 2022 (RECENZIA): nové štuple s ešte dlhšou výdržou a lepším ovládaním

Nové slúchadlá Apple AirPods Pro 2. generácie sľubujú to najlepšie možné počúvanie v rámci kategórie True Wireless. K pokročilým funkciám, ako je ANC či režim priepustnosti, pridávajú nové funkcie a tie súčasné vďaka novému čipu ešte zdokonaľujú. Čo všetko od nich čakať?
Recenzie Apple AirPods Pro 2022
Príslušenstvo pre Apple AirPods Pro 2022 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple AirPods Pro 2022. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple AirPods Pro 2022. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple AirPods Pro 2022. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple AirPods Pro 2022.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií