Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Autori Project Cars oznamujú akčné preteky Fast & Furious Crossroads (OZNÁMENIE)

Zobraziť katalóg

Článok

Aktualizované

Tohtoročné odovzdávanie cien The Game Awards 2019 malo niekoľko prekvapení, a hoci oznámenie Fast & Furious: Crossroads nebolo tým najväčším, Vin Diesel na pódiu divákov evidentne potešil (hovorme tomu napríklad Keanu Reeves efekt). Fast & Furious Crossroads vyjde budúci rok na PC, Xbox One a PS4, a ak by ste chceli jeden jediný dôvod, prečo ihneď tento titul neodpísať, hru vyvíjajú skúsení vývojári zo Slightly Mad Studios. Viac informácií vnútri článku.

Oznámenie

Fast & Furious Crossroads; screenshot: cover, oznámenie

• Žáner: Pretekárske, arkáda • Multiplayer: ? • Vývojár: Slightly Mad Studios • Vydavateľ: Bandai Namco • Platformy a Dátum vydania: PC, PS4, Xbox One (máj 2020)HomepageČeština:?


Fast & Furious Crossroads – Oznámenie

  1. Fast & Furious: Crossroads od Slightly Mad Studios vyjde v máji 2020
  2. HW nároky na hru Fast & Furious Crossroads PC

Fast & Furious: Crossroads od Slightly Mad Studios vyjde v máji 2020

• Oznámenie: 16. 12. 2019 • Autor: Filip Němec

Hry podľa filmov majú vo videohernej histórii svoje miesto, ale rozhodne nejde o pozlátený trón zasypaný chválou recenzentov. Rozprávať by mohla práve séria Fast & Furious, ktorá si na Xboxe 360 zabila posledný klinček do rakvy dielom Fast & Furious: Showdown (na Metacritic aktuálne priemerné hodnotenie 22 %). Paradoxne, najlepší odkaz tejto série na poli hier zanechalo tematické DLC do Forzy Horizon 2 v roku 2015. Myslieť si však, že to bol posledný herný zárez série Rýchlo a zbesilo, boli by sme na omyle.

Na udeľovaní herných cien The Game Awards 2019 totiž vystúpil sám Vin Diesel, ktorého odprevadila tiež Michelle Rodriguez. Neopakovalo sa síce šialenstvo z E3, kedy sa na pódiu ukázal Keanu Reeves, ale aj tak Vin Diesel dokázal vzbudiť rozruch. Okrem vyhlásenia hlavnej kategórie hra roka totiž prišiel oznámiť návrat série Fast & Furious na herné obrazovky. Odhalenie hry Fast & Furious Crossroads ihneď odprevadil trailer, ktorý naznačuje, že sa okrem pretekania budeme sústrediť tiež na obvyklé kratochvíle Torretovej partie, ako sú prepadnutia vlakov za jazdy a ďalšie kaskadérske kúsky.

Fast & Furious Crossroads Trailer

Úvodný trailer príliš dobré meno Fast & Furious Crossroads nerobí. Modely postáv za veľa nestoja, rovnako ako modely vozidiel či celkové grafické spracovanie. Do mája je ale ešte dosť času, takže zatiaľ nemusíme toto fáro odvážať rovno na vrakovisko.

„Príbeh Fast & Furious Crossroads rozšíri Fast & Furious univerzum s Vinom Dieselom, Michelle Rodriguez a Tyrese Gibsonom v akčnom dobrodružstve zasadenom do úchvatných lokácií naprieč celým svetom. Hráči budú cestovať po uliciach exotických lokalít až do temného sveta medzinárodnej špionáže a zažijú vysokorýchlostné naháňačky v boji s novým nebezpečenstvom,“ stojí v oficiálnej správe.

Ak vás spracovanie traileru a najmä jeho vizuálna kvalita príliš nepresvedčila, nie ste sami. Skoro ako by tvorcovia použili engine hry z roku 2013. Odpísať predčasne nový diel by sa ale nemuselo vyplatiť, za hrou totiž stoja vývojári zo Slightly Mad Studios, autori pretekárskeho simulátoru Project Cars. Zástupcovia štúdia dodávajú, že nepôjde len o nejaký doplnok k budúcim filmom, ale plnohodnotný vysokorozpočtový titul. Z financií si svoj dielik odhryznú aj samotní herci, ktorí vdýchnu život svojim virtuálnym polovičkám. Z filmového plátna sa k už spomínanej trojici Vin Diesel, Michelle Rodriguez a Tyrese Gibson, pripojí tiež Asia Kate Dillon (John Wick: Chapter 3) alebo Sonequa Martin-Green (The Walking Dead).

Fast & Furious Crossroads; screenshot: vznášadlo Fast & Furious Crossroads; screenshot: mclaren
Nie je prekvapením, že v rámci Rýchlo a zbesilo sadneme za volant nielen nadupaných superšportov, ale napríklad aj vznášadiel.

Ak teda dáme bokom neistý úvodný trailer, nové Fast & Furious má veľmi sľubný základ tvorený skúsenými autormi, ktorí si rozhodne nebudú chcieť pošpiniť svoje meno titulom nevalných kvalít (dúfajme). Fast & Furious Crossroads vyjde na PC, PS4 a Xbox One v máji budúceho roka.

• Zdroje: The Verge, YouTube (Fast & Furious), fastandfuriouscrossroads.com

HW nároky na hru Fast & Furious Crossroads PC



Minimálne HW požiadavky Odporúčané HW požiadavky
Operačný systém Bude oznámené Bude oznámené
Procesor Bude oznámené Bude oznámené
Grafická karta Bude oznámené Bude oznámené
DirectX Bude oznámené Bude oznámené
Operačná pamäť Bude oznámené Bude oznámené
Pevný disk Bude oznámené Bude oznámené
i Mohlo by vás zaujímať
iPozrite sa na všetky články z hernej sekcie. Ďalšie novinky zo sveta hier, esportu a technológií nájdete na facebooku a instagrame Alza Gaming.

Fast & Furious Crossroads by malo doraziť v máji 2020 na PC, Xbox One a PS4. O novinkách vás budeme informovať.

Vytlačiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií