PET AD homeoffice

Umývačky riadu

Automatické dávkovanie AutoDos so zabudovaným PowerDiskom

AutoDos je prvý automatický systém dávkovania čistiaceho prostriedku na svete. PowerDisk obsahuje špeciálne vyvinutý práškový granulát, ktorý dosahuje obdivuhodné výsledky v umývaní riadu. Spoločne tvoria dokonale zladený systém.

Umývačky riadu s funkciou AutoStart

Vďaka funkcii AutoStart a aplikácii Miele@mobile môžete vašu umývačku riadu naprogramovať tak, aby sa spustila vo vopred definovanom čase.

Brilliant GlassCare

Brilliant GlassCare bude s krehkým riadom zaobchádzať ako v rukavičkách. 

Waterproof umývačky

Všetky umývačky riadu Miele sú chránené proti poškodením vodou systémom Waterproof. Ak by počas dvadsiatich rokov od kúpy došlo k poruche a zároveň vám vznikla škoda na majetku, máte nárok na náhradu vzniknutej škody v rámci záručných podmienok ochrany proti vode. Predpokladom je odborná inštalácia.

Multizone

Táto funkcia umožňuje umývať riad vo viacerých zónach. To znamená v hornom, alebo spodnom koši.

Invertorový motor

Inovatívny motor, ktorý je tichší, úspornejší a má dlhšiu životnosť. Vo väčšine prípadov na neho výrobcovia poskytujú záruku až 10 rokov.

Automatické dávkovanie umývacích prostriedkov

Spotrebič si podľa miery zašpinenia riadu sám dávkuje umývací prostriedok podľa aktuálnej potreby.

Smart umývačka

Smart alebo tiež inteligentné spotrebiče sú moderné zariadenia, ktoré je možné pomocou bluetooth alebo Wi-Fi prepojiť s ďalšími inteligentnými zariadeniami (mobilný telefón, tablet, počítač atď.). Umývačku tak môžete ovládať aj vzdialene cez aplikácie, kontrolovať jej technický stav a získať upozornenie na nutnosť údržby.

Senzor naplnenia

Senzor naplnenia dokáže rozpoznať, koľko riadu ste do umývačky dali, a podľa toho upraviť spotrebu vody aj napustiť čistú vodu počas umývacieho cyklu.

Detská poistka umývačky

Detská poistka zabráni prepnutiu programu nechceným stlačením tlačidiel.

AquaStop umývačky

AquaStop je dômyselný bezpečnostný systém proti vytopeniu, ktorý v prípade poruchy alebo prasknutia hadice uzavrie prívod vody do umývačky.

Technológia Green Intelligence

Technológia Green Intelligence zaistí nevyhnutne nutnú spotrebu energie, vody aj času presne podľa stupňa znečistenia riadu.

Kapacita umývačky

Kapacita je definovaná počtom súprav, ktoré je umývačka schopná pojať. Súpravu tvorí jeden veľký tanier, jeden hlboký tanier, jeden malý tanier, jeden hrnček, jeden pohárik a jedna sada príborov.

Výmenník tepla

Umývačky s výmenníkom tepla dokážu teplo vznikajúce pri umývaní využiť na predhriatie studenej vody počas následného umývacieho cyklu. Počas sušenia riadu do umývačky neprichádza vonkajší vzduch a po ukončení cyklu nedochádza k uvoľneniu horúcej pary.

Odložený štart pri umývačke

Vďaka praktickej funkcii si môžete presne zvoliť, v akom čase má byť umývačka spustená.

Energetická trieda umývačiek

Energetická trieda označuje zaradenie do skupiny podľa energetickej náročnosti prevádzky spotrebiča. Pričom platí, že spotrebič triedy D je najnáročnejší na energiu a spotrebič triedy A+++ je najúspornejší. Pre jednoduchší výber slúži energetický štítok, ktorým je povinne označená každá umývačka. Spotreba umývačky sa odvodzuje od 280 štandardných umývacích cyklov za rok.

Vodný senzor

Vodný senzor dokáže na základe tvrdosti, teploty a znečistenia vody nadávkovať čistiaci prostriedok, tlak a teplotu umývania aj počet oplachov. Vďaka tomu minimalizuje spotrebu energie, vody aj čistiacich prostriedkov.

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií