AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS Google Nexus 7 2013 Charging Stand

Zobraziť katalóg
ASUS Google Nexus 7 2013 Charging Stand
Nabíjací stojan vhodné pre nový Google Nexus 7 (2013)
48,38 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NA731o9a Produktové číslo:  90XB018P-BPW000 Stránky výrobcu
ASUS Google Nexus 7 2013 Charging Stand 48,38 € Rozbalené

ASUS Google Nexus 7 2013 Charging Stand

ASUS Google Nexus 7 2013 Charging Stand je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
Rozšírte schopnosti svojho zariadenia a začnite naplno využívať možnosti, ktoré vám táto dokovacia stanica ponúka. Výhodou je nabíjanie pomocou microUSB portu, a to aj v priebehu práce s tabletom. Ľahké a štýlové telo od firmy Asus je zárukou dokonalej prenosnosti a dlhej životnosti.

Pomocou 3,5 mm jack audio výstupu môžete pripojiť ľubovoľné reproduktory. Vďaka tomu si naplno užijete napríklad sledovanie filmov, počúvanie hudby i hranie hier. Ideálnym pomocníkom sa stáva aj pri sledovaní fotografií, prehliadanie internetu alebo čítanie emailov.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS Google Nexus 7 2013 Charging Stand
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií