Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

ASUS HS-W1

Zobraziť katalóg
ASUS HS-W1
3,8 5 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtová s mikrofónom
Kód:  NM024d Produktové číslo:  90-YAHI6130-UA00- Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS HS-W1

Bezdrôtový headset Asus HS-W1 vám poslúži k realizácii krištáľovo čistého počúvania hudby a pohodlnej komunikácii s priateľmi či spolubojovníkmi. Jeho intuitívne "plug-and-play" nastavenie vám umožní vychutnať si bezdrôtové internetové hovory či počúvanie hudby až na vzdialenosť 15 metrov. Dva 40 mm meniče vytvárajú plný stereo zvuk, o ktorého optimalizácii sa stará vstavaný ekvalizér. Pohodlné nastavenie hlasitosti navyše umožňuje integrované ovládanie, umiestnené priamo na slúchadlách.

Snímanie hlasu obstaráva pokročilý mikrofón s filtráciou šumu, ktorý efektívne odstraňuje ruchy na pozadí. Keď ho otočíte smerom nahor, tak sa automaticky stlmí. Pri otočení smerom dole ja zase realizované zdvihnutie hovoru. Dodávaná nabíjacia batéria ponúkne až osem hodín nepretržitej prevádzky. Akonáhle začne dochádzať, stačí headset zapojiť do USB portu pomocou dodávaného kábla a môžete pohodlne pokračovať v komunikácii. Maximálne pohodlie pri počúvaní obstaráva dvojica 70 mm náušníkov, ktoré sú vyrobené tak, aby netlačili ani pri celodennom používaní. Bezproblémové prenášanie zase uľahčuje skladacie prevedenie a odolné cestovné púzdro, ktoré sa zmestí do akejkoľvek tašky.

Parametre a špecifikácie:

Zvukové charakteristiky:
Priemer meniča: 40 mm
Frekvenčný rozsah (slúchadlá/mikrofón): 20 - 20 000 Hz/100 - 10 000 Hz
Skreslenie (T.H.D): ?3%

Dátový prenos:
Bezdrôtová technológia: 2,4 GHz
Maximálny dosah: 15 m
Pripojenie k PC: USB vysielač (nabíjací USB kábel)

Napájanie:
Typ batérie: Li-pol
Prevádzková doba (na jedno nabitie): až 8 hodín
Pohotovostný režim: až 3 mesiace
Doba nabíjania (plné nabitie): 3 hodiny

Prevedenie:
Rozmery: 180 x 175 x 65 cm (D x Š x V)
Hmotnosť: 170 g

Príslušenstvo:
Púzdro
Napájací kábel
Užívateľská príručka

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v recenzích čtu, že sluchátka nespolupracují s telefony jiných značek. Mám ASUS Zenfone Max, tak by mne zajímalo, zda netušíte, jak by se choval ke sluchátkům ? Myslíte, že půjdou použít pouze na počítač ? Děkuji

Diskusia a poradňa k ASUS HS-W1
Príslušenstvo pre ASUS HS-W1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS HS-W1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS HS-W1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS HS-W1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS HS-W1.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií