ASUS ROG MAXIMUS IX APEX

Zobraziť katalóg
ASUS ROG MAXIMUS IX APEX
5 6 hodnotení
Základná doska Intel Z270, DDR4, 4x PCIe x16, SATA III RAID, M.2, USB 3.1, USB 3.1 type C, Intel GLAN, AC Wi-Fi, 8ch audio, TPM, HDMI, DisplayPort, Aura RGB, ATX, sc1151
Kód:  AC284c2 Produktové číslo:  90MB0T90-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG MAXIMUS IX APEX

Moderná doska radu ROG je pripravená byť silným základom výkonného herného stroja, ktorý obstojí v každej bitke. Kvalitné materiály zabezpečia dlhodobú životnosť, vďaka množstvu konektorov pripojíte všetko potrebné a na svoje si prídu aj fanúšikovia overclockingu, na ktorý je doska ako stvorená. Disponuje totiž špeciálnym overclockerov toolkitom, ktorý vám pomôže docieliť mimoriadný výkon. Doska je formátu ETX (Extended ATX, rozmery 30,5 × 27,2 cm).

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektný základ herného PC so špičkovým čipsetom Intel Z270
  • Socket pre výkonné procesory Intel 6. a 7. generácie
  • Duálny slot na operačné pamäte DDR4 s podporou pretaktovania
  • Overclockerský toolkit pre profesionálov
  • Rozširujúce moduly PCIe so slotmi M.2 na rýchle SSD
  • Vlastný štýl s technológiou Aura Sync
  • Podpora vodného chladenia
  • Exkluzívny vzhľad pomocou 3D tlače
  • Dokonalý zvuk s 8-kanálovou kartou SupremeFX
  • Formát ETX

Špičkový výkon

Kontrolu nad extrémnym výkonom tejto dosky zabezpečuje funkcia 5-Way Optimization, ktorá optimalizuje základné funkcie systému na základe jeho aktuálneho využitia. Či už hráte hry, pracujete alebo sledujete filmy, stačí jediné kliknutie myšou a váš počítač sa prispôsobí. To so sebou prináša vyššiu stabilitu systému aj pri maximálnom výkone. Pri využití niekoľkých grafických kariet v režime CrossFireX alebo SLI dostanete možnosť vychutnať si grafické rozlíšenie svojich najmodernejších herných šlágrov naplno. Fantastické možnosti pretaktovania pamäte sú k dispozícii vďaka 2 slotom na operačnú pamäť DDR4 na mimoriadnej frekvencii až 4266 MHz a s kapacitou až 32 GB.

Bohatá konektivita

Základná doska je osadená celkom 8 USB slotmi. Medzi nimi nájdeme 6 USB 3.0 a nesmie chýbať dvojica najnovších konektorov USB 3.1 typu A a C s extrémnou rýchlosťou prenosu dát až 10 Gb/s. Stačí len pripojiť a užívať si rýchlosti prenosu. Na pripojenie pevných diskov sa na základnej doske nachádza 6 konektorov SATA 6 Gb/s .Unikátny výkon pre rýchle SSD disky s vašim systémom poskytuje rozhranie M.2 s neuveriteľnou rýchlosťou prenosu až 32 Gb/s. To získate pomocou dvoch dodávaných PCIe x4 modulov, ktoré poskytnú maximálnu priepustnosť dát a možnosť zapojiť disky v režime RAID.

Majte svoj štýl

Doska je vybavená technológiou Asus Aura Sync, ktorá z vášho herného počítača urobí ozajstného fešáka. Môžete si totiž prispôsobiť efektné RGB LED podsvietenie presne podľa vášho štýlu. Využite množstvo pripravených efektov na dosiahnutie lepšieho výsledku. Môžete tak nastaviť, aby podsvietenie blikalo do rytmu hudby alebo indikovalo stav teploty procesora. Výber je úplne na vás. Výhodou je spárovanie aj s ďalšími kompatibilnými komponenty, ako sú grafické karty, klávesnica alebo myš.

Jedinečný zvukový zážitok

Neoddeliteľnú súčasť tejto základnej dosky tvorí dokonalý zvuk, ktorý je pre hráčov nevyhnutný. Ten prináša zvukový čip ROG SupremeFX, ktorý je navrhnutý tak, aby minimalizoval nepríjemné elektromagnetické rušenie. Výsledkom sa tak stáva ten najlepší zvuk pre vášnivých hráčov. Dosiahnite preto vo svojich hrách víťazstvo vďaka tejto strategickej výhode umožňujúcej oveľa skôr odhaliť nepriateľa.

 

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z270 Hotovo!
Formát základnej dosky
eATX (Extended ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z270 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
eATX (Extended ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 266 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink Hotovo!
Typ zvukovej karty
SupremeFX Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky extended ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude slot pro 2X M2 překážet chladiči procesoru Scythe SCNJ-4000 Ninja 4?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je procesor i5-7400 komatibilní s touto deskou. Děkuji za odpověď

Dobrý den, zvládne tato základní deska nové grafické karty RTX3060? Potažmo jaké nejvýkonnejší grafické karty zvládne?

Dobrý den kdy budete prodávat základní desky z370 pro Intel Coffee Lake

Diskusia a poradňa k ASUS ROG MAXIMUS IX APEX
Príslušenstvo pre ASUS ROG MAXIMUS IX APEX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG MAXIMUS IX APEX . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS IX APEX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS IX APEX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG MAXIMUS IX APEX.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií