AXAGO CRE-M1 MOBILE

Zobraziť katalóg
AXAGO CRE-M1 MOBILE
4,5 49 hodnotení
Čítačka kariet externý, USB 2.0, 6-slot, SD, microSD, CF, XD, MS, M2
Kód:  AG200e14 Produktové číslo:  CRE-M1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AXAGO CRE-M1 MOBILE

Mobilné a praktická šestislotová čítačka pamäťových kariet s napevno uchyteným USB káblom pre jednoduché pripojenie k vašim zariadení. Podporuje všetky súčasné typy pamäťových kariet bez nutnosti adaptérov. Výkonná elektronika podporuje všetky bežné špecifikácie a kapacity kariet. Napevno uchytený USB kábel je možné zatlačiť do drážok po obvode čítačky a je takmer nemožné ho stratiť. Čítačka tak tvorí kompaktný celok vhodný pre bezproblémové prenášanie alebo uschovanie.

Plne kompatibilný s USB 2.0 a spätne kompatibilný s USB 1.1. Podpora prenosových rýchlostí 12/480 Mbit/s (full/high speed). Plná podpora Plug and Play a Hot Swap. Je použitý čipset novej generácie umožňujúce vyššej rýchlosti čítania a zápisu najnovších vysokorýchlostných Compact Flash kariet. V súborových manažéroch sa čítačka indikuje iba ako jedna nová mechanika (odpadá hľadanie aktívne jednotky s vloženou kartou).

Parametre a špecifikácie:

Podporované formáty:
Slot Micro SD: microSD, microSDHC, microSDHC, TransFlash
Slot M2: M2 (MS Micro)
Slot XD: xD Picture Card, xD M-Type, xD H-Type, karty SmartMedia nie sú podporované
Slot CF: CompactFlash Type I, CF Type II, Microdrive, Magicstor
Slot SD: SecureDigital, SDHC, SDXC, MultiMedia Card, MMC 4.0, MMC Dual Voltage, MMC mobile, RS-MMC, s adaptérom miniSD, miniSDHC, MMC Micro
Slot MS: Memory Stick, MS Pro, MS Duo, MS Magic Gate, MS Pro Duo Magic Gate, Memory Stick Pro HG Duo

Vlastnosti:
Čítačka priamo podporuje posledný špecifikácia flash kariet CF 4.0 (UDMA 0 - UDMA 6), SD 3.0 (SDXC, a? 2TB), SD 2.0 (SDHC, a? 32GB), MMC 4.2 (8-bit), MS Pro HG 1.01, xD 1.2
Optimalizovaná podpora xD-H kariet pre vyššie rýchlosti čítania a zápisu
LED dióda indikujúca správne vloženie karty a prenos dát

Rozmery:
78 x 56 x 17 mm

Váha:
49 g

Podporované OS:
7 (32/64bit)/Vista (32/64bit)/XP (32/64bit)/2003/2008 Server (32/64bit), Mac OS 10.xa vyšší, Linux OS s jadrom 2.6.x vyšším.

* Pamäťové karty nie sú súčasťou balenia

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AXAGO CRE-M1 MOBILE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXAGO CRE-M1 MOBILE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Axago CRE-M1 MOBILE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Axago CRE-M1 MOBILE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AXAGO CRE-M1 MOBILE.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií