AD květen univerzal AD 1. týden květen

BlackBerry Z3 Black

Zobraziť katalóg
BlackBerry Z3 Black
Mobilný telefón 5" qHD 960x540, Procesor Qualcomm 8230 Dual core 1.2 GHz, RAM 1.5GB, interná pamäť 8GB, MicroSD, Fotoaparát 5 Mpix LED blesk, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, GPS, FM rádio, Micro USB, Micro SIM, OS RIM BlackBerry 10.2
Pridať do zoznamu
BlackBerry Z3 Black 208,02 € Rozbalené

BlackBerry Z3 Black

BlackBerry Z3 Black je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Model Z3 od kanadského výrobcu si po vstupe na slovenský trh určite nájde cestu k množstvu zákazníkov. Štýl mu dodávajú hranaté tvary a 8 mm tenký profil. Drží si čistý dizajn s puncom nadčasovosti, zo svojej krásy tak nič nestratí ani po dlhej dobe. Okrem vzhľadu a precízne spracovanej konštrukcie sa pýši okrem iného aj nízkou cenou, ktorá z neho robí veľmi zaujímavé zariadenie.

5" displej

Telefón dostal do vienka 5palcový displej s rozlíšením 960 x 540 bodov pre kvalitné zobrazenie. Jeho uhlopriečka predstavuje skvelú voľbu pre tých, ktorí preferujú veľké displeje a zároveň pohodlné používanie. Pod povrchom mu tepe dvojjadrový procesor s taktom 1,2 GHz s podporou 1,5GB operačnej pamäte. Ten sa stará o plynulý chod prostredia skvele optimalizovaného operačného systému BlackBerry 10.2.

Zachyťte každý okamih

S 5Mpx fotoaparátom zaznamenáte všetko v dostatočnej kvalite. Nechýba mu 5-násobný zoom, blesk či stabilizátor obrazu pre perfektné fotky. Natáčajte videá v HD rozlíšení alebo sa spojte s priateľmi vo videohovoroch vďaka prednej kamere. Interná pamäť má veľkosť 8 GB a ak by vám kapacita nestačila, rozšírite ju pamäťovou kartou micro SD s veľkosťou až 32 GB, ktorá poskytuje dostatok priestoru pre fotografie, videá a ďalší multimediálny obsah. V obchode BlackBerry World nájdete nepreberné množstvo najrôznejších aplikácií zadarmo.

Nadpriemerná výdrž batérie

Telefónu nechýba GPS navigácia s mapami pre ľahké určenie vašej aktuálnej polohy, pohybový senzor alebo senzor priblíženia. Samozrejmosťou je Bluetooth vo verzii 4.0. Pod odnímateľným zadným krytom sa skrýva akumulátor s kapacitou 2500 mAh. Ten poskytuje telefónu veľmi dobrú výdrž počas hovorov, aj pri aktívnom používaní zapnutej WiFi.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BlackBerry Z3 Black
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií