AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Canon PowerShot SX520 HS

Zobraziť katalóg
Canon PowerShot SX520 HS
5 4 hodnotení
Digitálny fotoaparát CMOS 16 Mpx DIGIC 4+, 42x zoom, 3 "LCD, Li-Ion, SDHC/SDXC, Full HD video, mini HDMI, stabilizácia obrazu
Kód:  OC056j5 Produktové číslo:  9544B002 Stránky výrobcu

Canon PowerShot SX520 HS

S ultrazoomom Canon PowerShot SX520 HS bude fotenie ozajstnou zábavou. Vychutnajte si jednoduché použitie, skvele tvarovaný grip do ruky a vyjadrite sa pomocou kreatívnych režimov. Dosiahne až 42x optického priblíženia , aby ste mali na dosah aj skutočne veľmi vzdialené objekty! Do záberu sa zmestí ďaleko viac vďaka ultraširokému objektívu, a jednoducho si zaobstaráte ohromujúce zábery krajiniek aj skvelé skupinové fotografie . Snímač CMOS typu back-illuminated s plnými 16 megapixelmi poskytne za všetkých okolností jasné a detailné snímky vo vysokom rozlíšení, ktoré môžete pokojne vytlačiť vo veľkých formátoch. Vďaka inteligentnému IS sa nemusíte báť fotiť v zlom osvetlení, za pohybu, ani pri vysokom priblížení - všetky chvenia  sú spoľahlivo potlačené.

Novinkou je vylepšený režim Auto pre jednoduchšie udržanie objektu v zábere pri veľkom zoome . Asistent pre výber kompozície počas zoomu (Zoom Framing Assist) automaticky nastavuje priblíženie. Detekuje situáciu, keď sa objekt ocitne na okraji záberu a automaticky zmenší hodnotu zoomu. Tento asistent tiež plynulo upraví hodnotu zoomu pri priblížení objektu k fotoaparátu a zaistí tak, že veľkosť objektu bude na výslednom snímku rovnaká. Stačí stlačiť tlačidlo a asistenčná oblasť zoomu rýchlo záber oddiali, čím vám umožní objekt nájsť, a po uvoľnení tlačidla danú scénu opäť priblíži.

Fotoaparát ponúkne okrem automatických funkcií tiež ručné ovládanie rýchlosti závierky a clony . Vy tak budete schopní dosiahnuť presne takých výsledkov, akých momentálne budete chcieť. Pokročilá technológia detekcie tváre potom rozpozná tváre v jedinom zábere a zabezpečuje, že zostanú zaostrené  a s optimálnym jasom. Režim Smart Auto zas automaticky rozpozná scénu a zvolí optimálne nastavenia z 32 predvolieb , vďaka čomu dosiahnete vždy vynikajúcich výsledkov. Nechýbajú ani kreatívne filtre , z ktorých menujme napríklad Efekt miniatúry, ktoré dodá snímkam vzhľad modelov v miniatúrnom meradle.

Veľký displej o veľkosti 3 "so širokým pozorovacím uhlom zabezpečí, že všetky dôležité detaily uvidíte za akýchkoľvek okolností. Okrem fotografií sa vám navyše dostane aj možnosti natáčanie videosekvencií vo vysokom Full HD rozlíšení (1920 x 1080 bodov) s kvalitným stereofónnym zvukom. Určite poteší, že aj tu budete môcť využiť optického zoomu a stabilizátora obrazu, nahrávanie navyše spustíte jednoduchým stlačením tlačidla pre záznam filmov. Za zmienku stojí tiež rozmerovo aj váhovo primerané telo, ktoré môžete ľahko prenášať, nech už idete kamkoľvek.

Doplňujúce informácie:

Obrazový snímač:
Typ: 1/2,3 typu back-illuminated CMOS
Typ farebného filtra: Primárne farby

Obrazový procesor:
DIGIC 4+ s technológiou iSAPS

Zaostrovanie:
Typ: TTL
Systém automatického zaostrovania/AF body: Detekcia tváre, 1bodové automatické zaostrovanie (pevne nastavené na stred)
Režimy automatického zaostrovania (AF): Súvislé, priebežné automatické zaostrovanie a expozícia, automatické zaostrovanie so sledovaním
Voľba AF bodu: Veľkosť (normálne, malé)
Blokovanie AF: Možnosť zapnutia a vypnutia
Pomocné svetlo AF
Ručné zaostrovanie
Najmenší zaostriteľná vzdialenosť: 0 cm od prednej strany objektívu (W) v režime makro

Riadenie expozície:
Režimy merania: Pomerové (prepojené na rámček automatického zaostrovania detekcie tváre), celoplošné so zdôrazneným stredom, bodové (stred)
Blokovanie AE
Kompenzácia expozície: +/- 2 EV v krokoch po 1/3 EV
i-Contrast pre automatickú korekciu dynamického rozsahu

Blesk:
Režimy: Auto, Manuálna blesk zap./Vyp., Pomalá synchronizácia
Ručné nastavenie napájania: 3 úrovne s vstavaným bleskom
Rozsah vstavaného blesku: 50 cm až 5,0 m (W)/130 cm až 3,0 m (T)
Externý blesk: podpora blesku Canon HF-DC2

Režimy fotografovania:
Smart Auto (32 detekovaných scén), Programová automatická expozícia, Automatická expozícia s predvoľbou času, Automatická expozícia s predvoľbou clony, Ručné, Hybrid Auto, Živé ovládanie, Kreatívne záber, Špeciálna scéna (Portrét, Chytrá expozície (Úsmev, Samospúšť žmurknutím, Samospúšť - detekcia tváre)), Rýchle súvislé fotografovanie (4,0 MP), Nízka hladina osvetlenia, Sneh, Ohňostroj, Kreatívne filtre (Efekt Rybie oko, Efekt Miniatúra, Efekt Lacný fotoaparát, Monochromatický, Extra živé, Efekt plagátu), Film

Režimy pri robení filmu:
Smart Auto (21 detekovaných scén), Štandardné, Programová automatická expozícia, Portrét, Efekt Miniatúra, Monochromatický, Extra živé, Efekt plagátu, Sneh, Ohňostroj

Fotografické efekty:
Moje farby (Moje farby vyp., Živé farby, Neutrálne, Sépia, Čiernobiele, Pozitívny, Svetlejšie odtiene pleti, Tmavšie odtiene pleti, Živá modrá, Živá zelená, Živá červená, Vlastná farba)

Kontinuálne snímanie:
Približne 1,6 sn./S (do zaplnenia pamäťovej karty)
Rýchle súvislé fotografovanie (4,0 MP): 10,0 sn./S, až 117 snímok (Závisí od rýchlosti/kapacity pamäťovej karty/nastavenie kompresie)

Typy súborov:
Typ snímky: Kompresia JPEG (kompatibilný so štandardom Exif 2.3 [Exif Print])/kompatibilný so systémom Design rule for Camera File, s formátom Digital Print Order Format [DPOF] verzia 1.1
Filmy: MOV [H.264 + Lineárne PCM (stereo)]

Parametre a špecifikácia

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
14,7 s Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
14,7 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
24 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
1 008 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,4 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6 Hotovo!
Optický zoom
42 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
210 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Audio/Video
HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, Manuál, Krytka objektívu Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Easy Mode

Režim Snadno (Easy Mode) znatelně zjednoduší fotografování a přiblíží jej i méně zkušeným uživatelům. Výjimečné fotografie tak zvládne pořídit téměř každý.

Creative filters

Sada kreativních filtrů vám umožní vylepšit snímky speciálními efekty a volbami mnoha scén, které dodají všem fotografiím nový a jedinečný vzhled.

High-speed burst

Rychlé souvislé fotografování (High-speed Burst) vám umožní zachytit okamžik pomocí série rychle za sebou jdoucích snímků v redukovaném nebo v plném (HQ - Vysoká kvalita) rozlišení.

ND filter

Neutrálny sivý filter (ND filter) efektívne redukuje množstvo svetla prechádzajúceho do objektívu fotoaparátu, nemení však jeho farbu.

HS system

Funkce HS System dokáže zachytit skutečnou atmosféru a nechá vyniknout všechny detaily i ve snímcích s minimální úrovní osvětlení.

i-Contrast

Funkce i-Contrast společnosti Canon zajišťuje zdokonalení kontrastu a vyšší míru podrobností v prostředí, kde není ideální osvětlení.

Full HD

Filmy v rozlišení HD a FullHD vynikají vysokým rozlišením, které je schopné zachytit i ty nejmenší detaily a nedovolí ničemu uniknout z vašeho záběru.

Smart auto

Funkce Automatický scénický režim (Smart Auto) se postará o všechna nastavení fotoaparátu tak, abyste dosáhli co nejkrásnějších snímků v každé situaci

UA Lens

Asférické čočky s ultravysokým indexem lomu (UA Lens) umožňují kompaktním fotoaparátům Canon vytvářet dechberoucí snímky s úžasnou kvalitou.

face detection technology

Funkce pro detekci obličejů dokáže automaticky vyhledat a zostřit na obličej fotografovaných lidí a tím vytvořit dokonalé záběry při focení vašich nejbližších.

Manual control

Manuální kontrola vám umožní naplno využít všechny funkce a schopnosti vašeho fotoaparátu Canon. Nastavte si požadované parametry podle sebe a buďte maximálně kreativní.

TTL

Systém TTL měření iFCL (Focus, Color, Luminance) bere při nastavování expozice v potaz kromě barvy a světelnosti také data ze všech jednotlivých bodů ostřícího systému.

DIGIC

Obrazový procesor DIGIC je mozkem celého fotoaparátu a stará se o digitální zpracování obrazu ze snímače a jeho následné úpravy.

Príslušenstvo pre Canon PowerShot SX520 HS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot SX520 HS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon Powershot SX520 HS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon Powershot SX520 HS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PowerShot SX520 HS.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií