Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal P&G boost

COBRA XRS 9745

Zobraziť katalóg
COBRA XRS 9745
Antiradar pasivní, 15-pásmová detekce (7 pásem klasických radarů, 6 laserových, 2 pro bezpečnostní radary), 360° snímání, textový displej, integrovaný kompas, 5 úrovní výstražného tónu, technologie pro potlačení falešných signálů
Kód:  JD220f Produktové číslo:  XRS9745

COBRA XRS 9745

Pasívne antiradar Cobra XRS 9745 s 15-pásmovú detekciou najčastejšie používaných radarov, textovým displejom a integrovaným kompsem. Radar poskytuje spoľahlivú detekciu všetkých typov radarov používaných na zisťovanie rýchlosti vozidiel na pozemných komunikáciách. Detekuje s včasným predstihom signál ručných aj stacionárnych radarov a to aj tých s laserovou technológiou .. Zobrazuje údaje o type radarového alebo laserového signálu a uľahčuje vám tak rozpoznanie zdroja signálu. Dokáže rozpoznať signál radaru ešte skôr, než vám začne merať vašu aktuálnu rýchlosť a vy tak máte dostatok času na prispôsobenie rýchlosti. Obsahuje technológiu pre potlačenie častých falošných poplachov (detekcia zariadení, ktoré pracujú na podobnej technológii ako radary na meranie rýchlosti). Sníma radary v celom spektre 360 stupňov. Je možné vybrať si z piatich úrovní výstražného tónu upozornenia. Radar sa pomocou dvoch módu prispôsobí jazde v meste či mimo neho a minimalizuje tak možnosť falošných upozornenia.

Detektor je určený pre užívanie v Európe a detekuje všetky bežne používané radary, zároveň neovplyvňuje ich funkciu - používanie detektora Cobra XRS 9745 je plne legálne av súlade so zákonmi SR.

Upozornenie: Používanie tohto zariadenia môže byť zákonom zakázané v niektorých krajinách. Pred použitím si overte legálnosť používania tohto zariadenia v danej krajine. V niektorých krajinách EÚ je používanie antiradarov a laserových rušičiek zákonom zakázané. Montáž do vozidla je na zodpovednosť majiteľa vozidla.


Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti radarového detektora Cobra XRS 9745:

špeciálne vyvinutý pre európske radarové systémy
15 kanálová detekcia - 7 pásiem klasických radarov, 6 laserových a 2 kanály pre bezpečnostné radary
360 ° snímanie radarov, kontrastný informačný displej s nastavením jasu a textovým upozorňovaním
detekcia pištoľových radarov
5 úrovní výstražného tónu upozornenia
integrovaný kompas pre zvýšenie presnosti detekcie
módy mesto/mimo mesto pre minimalizáciu falošných upozornenia

Jedinečné technológie Cobra používané detektorom Cobra XRS 9745:
LaserEye - 360 ° snímania laserových radarov
VG-2 Alert - varovanie pred detekciou detektorov VG-2
Safety Alert - varovanie pred vozidlami záchranného systému, železničnými prejazdy a nebezpečnými úsekmi vybavenými systémami Cobra
IntelliMute - technológia pre potlačenie falošných signálov
Strobe Alert - exkluzívna technológia Cobra pre detekciu vozidiel integrovaného záchranného systému s majákmi

Detekovaná pásma detektorom Cobra XRS 9745:

X Band, K Band, Ka Superwide, Ku Band, VG-2, Spectre I, Spectre IV +, LTI 20-20, Ultra Lyte, ProLaser, ProLaser III, Stalker LIDAR, Speedlaser, Safety Alert Traffic Warning System, Strobe Alert

Obsah balenia:
Detektor, CL autonabíjačka, sada pre uchytenie, manuál

Rozmery výrobku:
Hmotnosť (kg): 0.200
Výška (cm): 11.00
Šírka (cm): 7.00
Hĺbka (cm): 3.00



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COBRA XRS 9745
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COBRA XRS 9745.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií