Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage

Zobraziť katalóg
Creative Sound Blaster Tactic3D Rage
3,9 45 hodnotení
Slúchadlá 50mm Neodymium magnet, 20Hz-20KHz, 3D zvuk 7.1, ovládanie hlasitosti, odnímateľný mikrofón, kábel 1.8m, USB
53,76 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JP325n2 Produktové číslo:  70GH023000002
Creative Sound Blaster Tactic3D Rage 53,76 € Rozbalené

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
Nesmierne výkonné 50mm FullSpectrum reproduktory sú starostlivo vyladené technológiami SBX Pre Studio a prinášajú najpresnejší 3D akustické prostredie pre PC i Mac. Využite viac než dve desaťročia skúseností značky Sound Blaster v oblasti zvuku a zaraďte do svojho arzenálu špičkovú zvukovú zbraň.

Preneste sa vďaka zvukovým technológiám SBX Pre Studio pre PC a Mac za hranice priestorového zvuku 7.1 a dosiahnete nevídaného realistického dojmu. Ohromujúce priestorové efekty vytvorí virtuálny reproduktory okolo vás, nad vami aj pod vami. Základom slúchadiel s mikrofónom Sound Blaster Tactic3D Rage je oceľové jadro. Vďaka tomu tieto slúchadlá vydržia aj vášnivé a intenzívne hranie alebo pohodenie na dno batohu.

Užite si špičkový pôžitok z 3D hier s mohutnými basmi a prenikavými výškami, ktorému nestojí nič v ceste. Hru si užijete presne tak, ako to vývojári chceli.

Vysoko kvalitný opletený kábel USB vo farebnom prevedení prináša digitálny herný zvuk bez oneskorovanie a prerušovania pre počítače PC i Mac. Môžete odobrať mikrofón a používať slúchadlá ako vysoko kvalitné slúchadlá pre hudbu a digitálnu zábavu.

Obsah balenia:
Sound Blaster Tactic3D Rage s odnímateľným mikrofónom
Kábel Micro USB - USB (dĺžka 1,8 m)
Úvodná príručka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Creative Sound Blaster Tactic3D Rage
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií